monsterin eko povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 7677787980 138> |
Korisnik | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mons iste takve male crvene sam danas ubrala mora da su mi od tebe hehehe.pa kod tebe volovsko srce zrelo bas fino izgleda.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrag ih odnio.....Tako mi i treba kad mi uvjek netko nešto uvali bez veze...... A Volovsko mi se kao takvo uopće ne sviđa..nekad su to bili ljepši paradajzi.....
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slušaj ti.ukoliko nastaviš pokazivati takve sličice mogla bi se ja stvarno pojaviti
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo se pojavi draga, ne bojim se......
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, ako ga budeš htjela, javi mi u pp.... |
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monstera, baš si velikoHvala za velikodušnu ponudu ali ja ne bih imala gdje to posaditi jer moj vrt je 15 x 5 m.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice !
|
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oh, lijepo ste se častile dok mene nije bilo... a za dinju bih... uh, došla bih do tebe monstera i pješice!!!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeeeeej draga, evo ja i danas častim ! Čekaj stavim fotkice malo kasnije, vidjet ćeš što sam danas " ulovila " na vrtu....
|
|
|
|
huskybucka
Već proklijao Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monstera mogu te zicati par zrna kukuruza za sjeme kad ce biti
Tek toliko da ne pecem pecake te tko zna kakve, ako sam shvatila ovaj tvoje je staro domace sjeme? |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Buckić, to je staro sjeme...Moja mama ga sadi otkada znam za sebe, uvjek smo imali taj starinski kukuruz osmoredac.....naravno da ćeš dobiti za sjeme, samo Molim te podsjeti me kad dođe vrijeme za to.....Nije meni problem, ja imam još i starog sjemena, no ne želim nikome uvaljivati nešto staro... Još da samo spomenem, da li je istina ili ne.....ali čula sam da je navodno čak palenta iliti kukuruzna krupica, možda mogući GMO proizvod......E pa dragi moji, osmoredac je također itekako dobar za palentu, problem je samo možda neki mini mlin za mljevenje tog kukuruza za kućne potrebe....
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedan dio aronije je pobran, čeka me još malo berbe.....Inače ova biljka je kraljica i ima moj do poda, ako malo bolje razmislim, treba se oduprijeti ovoj strašnoj paklenoj žegi, a ona baš kao da prkosi ovom surovom vremenu....Unatoč prženju, stoji ponosno, obješenih načrčaknih i rodnih grana ko čičak.....Mislim da ću se morati potruditi dobiti još koji grm iz reznica koje su već zapiknute u teglu i smještene u hladovinu... Spoj kupina, aronije i malo šećera, sve ugrubo izgnječeno i skuhano, bez ikakvih kemijskih dodataka, moram priznati, to je voćna fantazija za sve sladokusce . |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
huskybucka
Već proklijao Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala monstera, javim se :-)
Sve manje je pravog domaceg sjemena, trebali bi to sto vise saditi, te ocuvati staro sjeme, uskoro ce sve biti gmo.... |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš pravo Buckić, ja se toga baš i ne bojim jer uvjek sakupljam sjeme svojih biljaka koje budu dobre......ako baš godina podbaci i bude loše, naravno, onda moram kupiti sjeme.......
|
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Odgovori | Stranica <1 7677787980 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |