Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 151> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kiki ko
![]() Anaida hvala ti od srca!
![]() R.Saro hvala ti draga, a visibabe me oduševljavaju!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opet je zahladnilo, ali mojim visibabama to baš i ne smeta, sve su raskošnije!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Ove tvoje visibabe su divne, što je najljepše širit će se dalje a vidim da imaju puno mjesta!
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ovo je najljepši grm visibaba koji sam vidjela na CIF_u!!!! Prekrasan je ![]() Ostavljam ti pozdravčić i ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipi zvončići visibaba,prvi vjesnici proljeća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Draga Misty, nakon duuuugo dugo vremena uspjela sam i do tebe došetat.
Vidim, i kod tebe proljeće polako dolazi. Onaj grmić visibaba ispod loze mi je presladak! Ja ih, nažalost, na dvorištu nemam, imam samo ljubičice. Ali i one me isto vesele. Cure su ti prepoznale onaj crvenkasti "grmić" kao noćurak. Kažeš da se stvorio niotkuda. Ili ti je od nekog susjeda sjeme doletjelo ili si ga dobila skupa s nekom drugom biljčicom. Meni je taj cvetek predrag, baš ga volim. Jako lako se rasijava i prima. Cvijet mu traje samo jedan dan, al na jednoj stabljici ih ima puno puno. Vidjet ćeš, ne možeš ga se riješiti jednom kad preuzme vlast. Ovako ti cvijet izgleda ![]() Draga, uživala sam u tvom vrtu! ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bako, free, moon, Mira, Toni zbilja su prelijepe, a čini se da vole obgrliti lozu! Ove godine ih je više nego lani
![]() bigmama hvala ti na ovoj slici noćurka, nećeš vjerovati, ali vidim ga prvi put! Ma neka se širi slobodno!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Iako se svakodnevno smjenjuju zimski i proljetni dani, krenuli su prvi izdanci! Provirili su prvi nježni listići irisa! Možda će i procvjetati ovo proljeće
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ponosno se šepiri stabalce "mame lavande" okruženo svojim malenim klijancima!
![]() Ovo je po hoyinom savjetu ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ne daju se biljkice,nista im ne smeta
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
E pa kad su klijanci irisa vani bit će i cvitova,a i male lavandice pratiti će mamu lavandu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Vilmač, gio, Mira i cijeli svijet da me ljuti nevažno je kad me moje biljčice uvijek znaju tješiti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Baš sam sretna da me visibabe vole, makar mi pada na pamet da je to zato jer i u meni vide babu
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A ovih par kišnih dana "nagovorili" su i moje narcise da izvire!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Misty, baš je lijepo ovo buđenje biljkica u tvojem vrtu!! Čovjek se odmah osjeća bolje kada priroda, nakon dugog mirovanja, pokazuje da je podnijela sve minuse, vjetrove i snježne prekrivače i da se odlučila probuditi!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |