Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 151>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 13:50
preslatke visibabe, sretna si što ti rastu u vrtu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 06:49
Kiki ko smile79

Anaida hvala ti od srca! LOL

R.Saro hvala ti draga, a visibabe me oduševljavaju! Smile
Time is something you can never get back..
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 06:53
Opet je zahladnilo, ali mojim visibabama to baš i ne smeta, sve su raskošnije! Very%20Happy

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 07:35
Big%20smileJesu.Clap Zavidim vam svima na proljetnim cvjetićima... u mom vrtu opstaju jedino ljubice. A visibabe i šafrani, pa kukurjek  su tako lijepi.
Ove tvoje visibabe su divne, što je najljepše širit će se dalje a vidim da imaju puno mjesta!Big%20smile
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 18:53
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Opet je zahladnilo, ali mojim visibabama to baš i ne smeta, sve su raskošnije! Very%20Happy

Ovo je najljepši grm visibaba koji sam vidjela na CIF_u!!!!

Prekrasan je smile170, prvi bonbončić!!!

Ostavljam ti pozdravčić i smile78
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 00:35

uvijek je veselje vidjeti visibabe jer znamo da počinje proljeće Breezy%20White%20&%20Green%20Flowers%20Images 

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 08:25
Lipi zvončići visibaba,prvi vjesnici proljećasmile71Ja ih nemam ,ali ih ima u Solinu (stara rimska Salona) uz rjeku Jadro pa odem tamo da im se uživo divim i znam Misty koje je veselje kad  ih uživo doživljavašsmile64
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 09:07
Draga Misty, nakon duuuugo dugo vremena uspjela sam i do tebe došetat.
Vidim, i kod tebe proljeće polako dolazi. Onaj grmić visibaba ispod loze mi je presladak! Ja ih, nažalost, na dvorištu nemam, imam samo ljubičice. Ali i one me isto vesele.
Cure su ti prepoznale onaj crvenkasti "grmić" kao noćurak. Kažeš da se stvorio niotkuda. Ili ti je od nekog susjeda sjeme doletjelo ili si ga dobila skupa s nekom drugom biljčicom. Meni je taj cvetek predrag, baš ga volim. Jako lako se rasijava i prima. Cvijet mu traje samo jedan dan, al na jednoj stabljici ih ima puno puno. Vidjet ćeš, ne možeš ga se riješiti jednom kad preuzme vlast.
Ovako ti cvijet izgleda

Draga, uživala sam u tvom vrtu! smile78
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 09:10
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 10:04
Bako, free, moon, Mira, Toni zbilja su prelijepe, a čini se da vole obgrliti lozu! Ove godine ih je više nego lani LOL

bigmama hvala ti na ovoj slici noćurka, nećeš vjerovati, ali vidim ga prvi put! Ma neka se širi slobodno! Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 10:08
Iako se svakodnevno smjenjuju zimski i proljetni dani, krenuli su prvi izdanci! Provirili su prvi nježni listići irisa! Možda će i procvjetati ovo proljeće Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 10:11
Ponosno se šepiri stabalce "mame lavande" okruženo svojim malenim klijancima! Very%20Happy

Ovo je po hoyinom savjetu LOL

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 10:13
Thumbs%20Up
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 13:13
ne daju se biljkice,nista im ne smeta
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 14:28
E pa kad su klijanci irisa vani bit će i cvitova,a i male lavandice pratiti će mamu lavanduThumbs%20UpClap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 11:26
Vilmač, gio, Mira i cijeli svijet da me ljuti nevažno je kad me moje biljčice uvijek znaju tješiti LOL
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 11:32
Baš sam sretna da me visibabe vole, makar mi pada na pamet da je to zato jer i u meni vide babu Tongue
Mnogima se ovdje dopadaju, pa evo ih još. Ovi dražesni buketići što se rascvali po cijelom vrtu i meni su razvedrili ovaj kišni dan! LOL

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 11:33
A ovih par kišnih dana "nagovorili" su i moje narcise da izvire! LOL

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 11:46
smile43a ja je još nisam ni vidjela 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 12:57
Misty, baš je lijepo ovo buđenje biljkica u tvojem vrtu!! Čovjek se odmah osjeća bolje kada priroda,  nakon dugog mirovanja, pokazuje da je podnijela sve minuse, vjetrove i snježne prekrivače i da se odlučila probuditi!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.