Moj maleni skromni vrt |
Odgovori | Stranica <1 7778798081 93> |
Korisnik | |
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe krasni cvjetići, a kod mene još uvijek tmurno i hladno - uživaj!
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija draga uživaj i ti,zato i stavljam slike da sa vama djelim radost cvitanja,doći će na red i tvoje u vrtu,a i sada ima lipog kod tebe i to puno lipog
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se došla malo ugrijati uz proljetne slikice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i ja dosla osjetiti kako je to kad ugrije sunce ... kako prija
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je već stiglo pravo proljeće!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Zelenka
Već proklijao Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sa zavišću gledam vaše probuđeno proljeće u vrtovima iako sam ugledala kod sebe jučer da su počeli nicati šafrani ali kod vas već cvatu ljubičice Inače pogledala sam nabrzaka tvoj vrtek i mogu ti eči da uopće nije skroman tu ima puno puno lijepih cvjetka !
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam što je ljepše, rascvjetane grane ili mali cvjetovi znaci proljeća!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće u tvom vrtu i u mom Splitu! Eto si me bacila u sevdah (ovo nihi ne treba prevoditi )
Ali i meni su procvjetale prve ljubičice
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najviše su me zainteresirali crveni listovi Photinije, meni to izgleda kao da će procvasti. Nama je MiraK na kavi podijelila reznice, nadam se da će se zakorjeniti jer mi se baš sviđa ovo što vidim na tvojoj slici.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće je uveliko u tvom vrtu, prekrasno
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira, oduševio me tvoj rascvijetani vrt! mjendule, ljubičice, šafrani.... sve je divno!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej draga moja, jedva sam nekako stigla k tebi, daleko si, a bura puše, pa me skoro odnijela, no kad sam stigla vidim sve se probudilo, bure više nema, vrt je rascvjetan, a kad ja u stvarnosti stignem neće cvasti samo bajami, već i sve ostalo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida draga iza tih slikavanja bila je bura,pa lipo,pa kiša(sada)prava veljača
Anastazija,Gio,Sunceeee Zelenka hvala na posjeti i dobrodošla Baka,Niho Misty,predivan grad tvoj-mojUživaj u ljubičicama Retriver Sara čekam da se listovi rastvore i još više zacrvene Natali nadam se da češ ga uspiti zakorjeniti,predivan je grm! Vidila sam na jednom mistu gdje ga oblikuju u kuglu i cila je crvena izvana.Stvarno nešto lipo Moon,Antonija Triša draga ma nek si ti meni stiglaUfff ta bura ma bila mi je draga dok nisam imala vrt sa cvićem,ali sada,ne!Pa nek je počelo cvitati,jedva sam dočekala ,draga za tebe |
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a za mene nema puse ,gledam redovito samo se ne potpisujem
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Odgovori | Stranica <1 7778798081 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |