dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 222> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niče,klija...šareni se...
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Stiglo ti je proljeće pa stižem i ja u tvoj vrt. Narcise sa zadnje slike imam i ja i zovem ih "starinski" još su od moje bake. Ružmarin ti je krasan i poslušaj Lantanin savjet
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Triškica,da znaš kako sam sretna
![]() Nonice i kod mene je hladno,puše vjetar da se ne da vani biti,ali sunce kroz prozor mi grije srce
![]() Vilmaš,ovo je poseban poklon i zato ga jako volim
![]() Baka,počelo se šareniti i kod mene,dugo sam čekala
![]() Korjenčice,naravno da ću poslišati Lantanu,već danas će škare raditi,a narcisi su oni starinski,oni moderni još nisu procvali
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
i kod tebe se sve lagano budi...crocusi su mi jako lijepi,pogotovo žuti..
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Stefkaja
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
rascvjetano,šareno,napokon da tople boje ugriju dušu,krasne cvjećkice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ti si lijepo dočekala proljeće
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Prekrasne biljčice!
Proljeće je zaista najljepše doba! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() Onaj cvjetak nepoznatog imena, čini mi se da je Arabis. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
stiglooooo!
rascvijetano i lijepo, nemogu vjerovati da si do prije par dana imala smrznutu zemlju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
u pravu si,ruza nikad dosta
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I kod tebe sve više cvjetića!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Vidim da sam imala posjetioce,a nisam ni kavicu skuhala,nemam vremena,vani je proljeće,divan dan kakav se samo poželjeti može,sunce počelo milovati biljkice a one lijepo počele rasti,skoro ih vidiš kako rastu.
Svima
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Ja sam danas dobar bio dana provela u vrtu,konačno sam podrezala hortenzeje,ošišala ružmarin po uputstvu Lantane i Korijenka,posadila jednu novu ružu,počistila hrpu suhog lišća,malo pretumbavala teglice,sutra slijedi nastavak radova,ja sretna,konačno mogu biti cijeli dan vani.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i ja poslije deset sati odoh na selo jedva cekam
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasna orhideja a vrt se prekrasno budi, ružice lijepo napreduju i naravno uvijek se pronadje još poneki kutak za neku novu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |