Banana |
Odgovori | Stranica <1 678910 15> |
Korisnik | |
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
našla sam da netko prodaje sjemenje i kad sam nazvala ponuđeni obitel javlja se sekretarica..ostavila sam svoj broj al se nitko ne javlja pa sad neznam šta je to..našla sam to na ovom google oglasima,ima li tko ideju da nabavim to sjeme kod nekog drugog
|
|
Sponzorirani linkovi | |
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...doći će ti sjeme.... naći će put do tebe... :).....
... a možda su ljudi sad u berbi sjemena... tamo gdje je već ta plantaža |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na pozitivnoj energiji imaš pravo
|
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
recite mi kaj ja krivo radim ovo je moja banana šmrc
|
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i iz drugog kuta
|
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je to normalno da joj lisce zuti i opada.Pa zar ne znas da je jesen.Samo joj daj mjesto da ima dosta svijetlosti.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda ti je zemlja previše vlažna, a vazduh u prostoriji previše suv. Po krajevima listovi venu od hladnog vazduha ili previše suvog vazduha, a listovi mogu da požute ako se previše zaliva zimi. Leti ih treba zalivati svaki dan jer troše baš puno vode, a zimi umereno.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
cvetlin
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na savjetima -dobila sam je na poklon bilo bi mi žao da je izgubim. |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
našla sam na www.njuškalo.hr hrpu sjemenki različitih egzotičnih biljaka
uključujući hrpu različitih banana,mislim da ću naručiti tu sjemenke malih roza banana.Vidi ako i tebe nešto zanima..
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim ovo sam bila uputila na Slavonku ali i za šire
|
|
Staky
Nedavno posijan Pridružen: 18 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 68 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj i ja sam gledala sjeme tih rozastih :) ali mi se činilo nekako užasno puno. Par sjemenaka a tolika cijena, još dok platim poštarinu....ne znam...
Ja sam svoju teškom mukom ove godine - sad prije desetak dana, prekrila. I to sanduk sam radila drveni i unutra slame nagurala , odozgora sam stavila jednu tanku ploču drvenu i to sve skupa prekrila ceradom i zavezala. Muko moja sva sam bila u jednoj vodi.
Jer ipak je ove godine tri puta veća od prošle zime i prošlog zamatanja.
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trbam pomoć,imam musu tropicanu i tražila sam nešto o njoj na internetu i više neznam jeli sobna ili vanjska biljka,negdje na slikama je u kući,negdje vani a koliko sam vidila ta daje plodove pa više neznam ni ja.Nadam se da je vanjska i da ne cvjeta.Znalci pomagajte
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko sam uspjela prevesti sa engleskog isti uvjeti kao i za druge banane - svjetlo i toplo mjesto, u ljetnim mjesecima zalijevati čak i svaki dan, zimi rjeđe.
U toplijim krajevima može biti i vani, ali ako temperatura ne ide ispod 10 stupnjeva
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Otok,čim sam pročitala isti uvjeti kao i za druge banane razveselio si mi dan.Ja sam mislila da je sobna,jer je bila pre jeftina,svega 27kn.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e sad još jedno pitanje.Jel bi ja nju trebala presadit,ima 2 mladice?Mislim da će joj ubrzo postat tjesno.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam davno na flora artu kupila bananicu misleći da je sobna i da će sporo rasti, ali nije. Po ljetu bi lijepo narasla, po zimi se mućila, pretoplo , presuh zrak, jedva bi preživjela. Izgledala je kao od Cvetlin - ukratko nisam joj mogla naći odgovarajuće mjesto.Jedne zime mi je stara propala , ali je u proljeće iz korijena izrasla mlada. Lani mi puko film i ja nju u proljeće šupila u zemlju, ali pored čempresa da ju štite od vjetra. Ma prekrasna je bila, a u jesen kada smo ju vadili iz zemlje posadila sam ju u bubanj od vešmašine, pa u proljeće sve zajedno u zemlju. Sada je opet zajedno sa bubnjem u podrumu.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
voki..pomoć..bananici koja je vani je sve lišće posmeđilo čak i onaj u sreduni koji bi trebao biti novi..zaštitila sam ju ali je ipak jadna..koliko sam razumijela da bi joj potpomogla da pusti nove zelene listove treba ju odrezat ali neznam do kuda ...
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
molim savjet
na preporuku ostavili moji bananu prezimiti vani ..
kad su bile najavljene hladnoće oni ju zaštitili bogme propisno i danas kad sam vidjela da je još omotana ja poludila. natjerala sam tatu da je odmah oslobodi i slika je dakle ovakva
Ima li nade za nju sredina je tvrda pa mislim da je korijen OK .. što vi mislite
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uzmi nož i reži od gore sloj po sloj dok ne dođeš do zelenog u sredini. Brzo će se ona oporaviti i izbaciti nove listove čim otopli.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Voki
nadam se da bude .. poslikam kad potjera nadam se uskoro
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |