Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2014 u 20:54
Bogatstvo boja i mirisa što daje škrta otočka zemlja je neprocjenjivo, a trud i muka za to uzgojiti je nadnaravno, i zato draga kapa do poda na ovoj ljepoti, jer samo onaj tko okusi ljetni zvizdan, kad se crljenica raspuca a kapljica vode je dragocjena zna koliko si truda uložila u sve , ali ono ti vraća na najbolji mogući način - bogatom cvatnjomsmile120
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2014 u 15:34
Ne znam što da još dodam, već je sve rečeno! Predivno!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2014 u 12:04
Upravo tako,predivno i presavršeno!
Sve je tako jednostavno,prirodno i savršeno
ukomponirano 
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2014 u 11:55
Kao u bajci,preeeeeeeeeeedivnooooooo!smile64
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2014 u 10:37

Kod tebe mi je uvijek tako lijepo da mi se čini nestvarno !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2014 u 08:01
Draga Lantana moram priznati da sam prvi put u tvom vrtu koji je preeedivan! Budi sigurna da cu se vracati da vidim jos cvijetica. pozz
Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2014 u 07:50
Kao i uvijek... lijepo! Baš onako kako treba izgledati vrt o kojem se brine i koji se uzgaja s ljubavlju.
Savršeno i jednostavno prezentirana ljepota vrta i biljaka, gdje se vidi gdje biljke rastu, tko su im "susjedi"...
Tvoj vrt nije sličica jednog po jednog cvijetića...tvoj vrt ima pravi smisao te riječi.
smile57
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2014 u 07:17
Nevjerojatno kako na ovako velikom prostoru svakoj biljčici pridaješ punu pažnju! Držim palčeve za uspjeh potočnica! Donatica ti je predivna!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2014 u 07:12
Tako lijepo i opuštajuće, u tvom vrtu je uvijek lijepo započeti dan
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2014 u 06:52
Vrt u kojem ja uvijek ostanem bez riječismile71
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2014 u 23:58
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2014 u 23:44
Proljeće je u punom zamahu, na dane je tako toplo kao ljeti. Vrt je sve cvjetniji, a posebno padina. Timijan i majčina dušica su u punom cvatu i zajedno s perunikama čine lijepi plavi pokrivač.

Na jednoj gomili sam posadila u jesen jednu granu lamparanthusa, nevjerojatno koliko je narasao, i već cvate

Ovo je moja armelina (sitna kajsija) obožavam to voće, prvi cvat

Gazanije se same rasijavaju

Moja forzicija ima tek jedan cvjetić

Donatica je i dalje neumorna

Napokon i spirea

Japanski javor, počeo je nešto crveniti, ali malo

Japanska dunja

Waigelia

Napokon imam potočnicu, već sam je dva puta spašavala, nije ova naša zemlja za nju, a tako je lijepa

i bijela

Ostići

Povrtnjak je MM nasadio

Jasmin njegovi nježni bijeli cvjetići i opojan miris

Felicia

I par morskih za kraj

život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2014 u 06:20
Draga Lantana, koliko je uvijek lijepo k tebi doći...

Uvijek je tvoj vrt oaza topline i mora na našem CiFu.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2014 u 23:03
Ajme kako je lijepo kod tebe kao u bajci, mislim na proljetne slike, tek sad sam ih primijetila.smile106 I ja pomalo zalijevam, prosušila se zemlje i ovdje.
 Ko te pita za lanjski snijeg, no ovdje kod tebe, lanjski cvjetovi bugenvile, to je već nešto drugoCool
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2014 u 22:45
ajoj sto reci osim  smile227
koji prekrasni kolazi smile57
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2014 u 21:48
Fiki ča je život nego fantažija. Wink

Carol, ovi ostići su se sami rasijali i nećeš vjerovati, ali izgleda da im odgovara u gomili, valjda im kamen drži vlagu.

Moon hvala.

Anabistrica hvala, slonića sam dobila od MM za rođendan i prodavaćica mu je rekla da mora gledati na jug i da tako nosi sreću Embarrassed.

Antonija, mene su kukurijeci iznenadili samim tim što su preživjeli one ljetne žege, a i jako su mi ljijepi. Dobro si primjetila kod nas puno kasnije procvatu, kao i forzicija i puno proljetnog cvijeća.

Bugicaza5 dođi opet na sunčanje.

Korijenko hvala ti, padina će još malo i biti cijela u cvatu, u proljeće je najljepša.

Lana2, e moja bodulice, znam ja da bi ti malo uz more prošetala, malo sunca i mirisa upila, ali brzo će ljet, a do tada navrati Wink

Klaudija, hvala ti, daleko je to od raskoši, ali meni je bilo važno da se zazeleni, da ima cvijeća i nisam se držala nekih formi.

Miska, ostići su kod mene kao korov, sami rastu, rasijavaju se i ovo je sada njihovo vrijeme pune cvatnje, već u ljeto posustanu, i onda opet krenu zimi.

Otok, Ivna i Mali kaktus i ja volim vaše, zato jesmo cvjetna ekipa LOL

Kako je današnjim danom počelo proljeće, a iza nas je jesen i zima, evo nekoliko kolaža cijeća koje je cvjetalo u jesen i zimu po bojama (nastavak od prije proljeće - ljeto)

Eto prošla zima došlo proljeće, uživajte u njemu i neka vam je sve rascvjetano smile79
život je more
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2014 u 20:57
Da i ja ponovim isto......Kako ja volim ovaj vrt!smile71

Da te i ja utješim,i moji bijeli kukurjeci se srame,mislim da oni tako rastu!
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2014 u 20:42
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Kako ja volim ovaj vrt!

Mogu samo citirati Otok kad pogledam tvoj vrt smile79 !
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2014 u 19:20
Ajme koji ostići!
sve je prelipo ali oni su mi zapeli za oko!Jedva čekam da idem u potragu po centrima za njima.
I donatica je super!
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2014 u 12:17
prekrasnaaa, raskosna padina - vrt koji oduzima dah, svojom velicinom I zdravim raskosnim biljkama. ostici su stvarno prelijepi!!!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.