nunin vrt |
Odgovori | Stranica <1 678910 24> |
Korisnik | |
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja prošlogodišnja pelargonija je u puno cvatu:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Nešto malo...", ma predivno, a boje.... ne zna što mi se više sviđa!
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Baka trudim se da imam raznog cvijeća.
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj hibiskus i lantana koju ne bih imala da nije bilo jedne divne Lantane sa Braća.
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prave ljepotice! |
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove sam ruže ubrala danas u vrtu.Inaće bih ih ostavila još u vrtu ali kažu da je sutra zahlađenje pa neka mi krase sobu.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma svaka čast Nuna------
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala niho
|
|
Lili 68
Upravo klijam Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Begonija je prekrasna a i sve drugo!
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamilice,Lili 68 hvala.BBegonija je sada velika
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hibiskus, lantana, ruža...super izgledaju!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo Nuna, pokaži nam još svojega cvijeća
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvi sam put u tvojem vrtu i imas sve moje pohvale cvijece ti je preljepo al ona roza starinska ruza moj je favorit
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Željka 23,Retriver Sarai Rosa2.Evo još malo cvijeća.Većina ih je provela ljeto na terasi.Sada ih unosim unutra tako da će na kraju biti prava prašuma
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedan decembar i jedna kalanhoja
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nuna,dugo te nije bilo..Biljke su ti super.Decembar već ima pupove?Vidim i paprat si nabavila,predivno izgleda..
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alisa dobro si primijetila nije me bilo dugo imala sam nekih obaveza tako da sam naveće bila preumorna. Ponekad sam samo kratko prosurfala ali to je bilo kratko.Decembar je napupao i uskoro će da procvijeta.Paprat sam nabavila i ćitavo ljeto je bila napolju.Danas sam je unijela u kuću.Nadam seda će i dalje nastaviti da raste.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad si me natjerala po mraku u vrt, išla sam gledati da li moj božićni kaktus (decembar) ima pupove. Krasan je, bujan, ali pupova još nema
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo cvijeće Nuna, nije te dugo bilo, ali sad si nas ugodno iznenadila. Ona lantana ti je iz sjemena, super si je uzgojila, ide to tebi sa sjemenjem, ako trebaš još nekog sjemenja samo javi.
|
|
život je more
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu ti reći da sam se i ja iznenadila otkud ranije da će cvijetati.Procvijetat će i tvoj ne brini
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |