Dendrobium |
Odgovori | Stranica <1 678910 17> |
Korisnik | |
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
bugic
Pustio korijenje Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je stefice
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer ga kupila za 17 kuna a zbilja je divan
|
|
bugic
Pustio korijenje Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje se to prodaje rascvjetani dendrobiumi za 17 kn? |
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u kauflandu
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni denići
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina...nobile mi ima keikie i to 4 komada s već velikim korijenčićima, kad ih odvojim od mame, da li da ih posadim svaki zasebno ili u jedan cvijetnjak
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam moje zagurala po dva u jednu teglicu i dobro im je
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala bebolina....
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma baš su vrijedni
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage ljubiteljice,dendrobiuma,
danas sam odvojila svoje keikie(4) i sve ih zajedno stavila u prozirnu vazu,a za ostalo ćemo čekati bebi,kako si ti rekla
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo kad? nikako dočekati
Kod tebe je prava raskoš od cvjetića
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina...nadam se da će cvjetati jer njihova mama nije mi cvjetala. Nju sam kupila na sniženju odcvalog cvijeća (a nisam znala da je noseća i to četvorke )
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem u Bebolinu,
ona zna vidi se to iz priloženog |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj dendrić je ovakav kao kod Moon !!
Neda mi se ići tražiti sliku svoga, pa se nadam da se moon neće naljutiti što sam posudila njezinu slićicu !!!! Nekako si mislim, da ću ostati bez svojih !! Proljetos nakon cvjetanja sam ih rasadila, dobro, i sada bi sve trebalo biti ok, ali nije !!! Svi listovi požutili i pootpadali, svaka grana bez listova potjerala ili cvjetnu stapku ili keiki !! Svašta, mama gola i cvjeta il rađa bebe !! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Htjela sam imati brdo ovih dendrića, a sada se sve bojim da če mi ostati samo ova 2 bebaća !! Naime, kada sam ih prijašnjih godina rasađivala, nikad mi se nije dogodilo da svo lišće pootpada i da procvatu, a keiki ovog dendrića imam prvi put !! Svaki put nakon presađivanja, ona grana koju sam odvojila ostala bi sa svim lišćem i potjerala mi iz korjena mladice !! Zakaj se sada sve događa naopačke !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |