Naše dvorište |
Odgovori | Stranica <1 678910 140> |
Korisnik | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
Sponzorirani linkovi | |
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glicinija uz susjedovu garažu formirana kao stablo i iz drugog kuta i drugo stablo - sa zapadne strane a žlijeb naopako okrenut na živici je zbog one "napasti" u pozadini što izviruje iz čoška kuće...... P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 09.02.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sa južne strane - ispred terase, a iza narcisa su se raširile šumske jagode koje upravo počinju cvasti. To sam prije par godina donijela iz vinograda sa žutim divljim jaglacima. Jaglaca je i dalje jedan, dobro ipak malo veći grmić, ali su se jagode strašno namnožile. P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 09.02.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivanić-Grad
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvjetni kutak sa tulipanima, potočnicama, presličicama, jaglacima, u pozadini a ispred čempresa su ruže i drugi dio "cvjetnog kutka"- tu se vidi drvo magnolije, ispod cvate roza srdašce, a bijelo što sam ove godine kupila još nije ni provirilo, ispred puzajučeg čempresa su ostale ruže koje još nisam premjestila P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 09.02.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko tu ima lukovica, super. Glicinija je predivna.
|
|
život je more
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DIV]pa plavi i crveni P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 09.02.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
magnolija, srdašce, potočnice božuri, stolisnik i sasvim lijevo ukrasni luk. Između stolisnika i luka izviruje grmić čini mi se zvončića , ali nisam sigurna jer mi još nije cvjetao, u pozadini je visoki roza phlox i digitalis ukrasni luk napupao, baš se veselim , a ispod njega se naziru plavi tulipani za koje se još uvijek nadam da će procvjetati, koje mi MPS donio poslije Nove godine iz Amsterdama. P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 09.02.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivanić-Grad
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glicinija je rajska,jadničeka su lijepo obgrlile ruže ,jedva čekam slike plavih tulipana.
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivanić-Grad
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivanić-Grad
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bome ala ga i ti opali ja sam se šokirala , Ja sam prešla i na dr. stranu sa slikama ali ti si me oduševila kako da ja dođem do takva glicinije obara od ljepote . Moram te pitati dok nije Hoja ili Triša tražile
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neću ja zatražiti od kat.ree. Ja sam navratila da se nadivim ljepoti dvorišta.
I sve mislim gdje ti je nestala madona? Ako nije uspjela reci - šaljem ovaj puta malo veći paket!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ti je sve cvijeće,glicinija posebno,ako će biti ove godine još koja reznica ja bi se pribilježila. Imam jednu mladu al bi nju puštala u visinu a još bi jednu htjela ko drvo oblikovati.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt Kat.rea....sve pohvale! Jel imas pomagace ili sam odrzavas svoj mali raj ?
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja, iako je to bilo dosta kasno za sadnju tulipana, pa je još bilo stalno smrznuto tako da su bokci bili posađeni u košaricu za lukovice, a kada se je zemlja odmrzla onda sam sve zajedno posadila u vrt.
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš pravo Lantana, ima tu puno lukovica, ali srečom ne cvjeta sve u isto vrijeme, a to mi i je cilj, posaditi salukovicama i trajnicama, tako da uvijek nešto cvjeta.
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho, jel bi ti gliciniju?
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |