Naš početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 22> |
Korisnik | |
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrč mi je poseban!!!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Vrč mi je posebno lijep!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno. Posebno mi se sviđa boja vaze
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
aaaaaaaaaa, baš lijepooooo! i meni se vrč posebno sviđa!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Vaaaau, jako lijepo. Vrč mi se posebno sviđa. Super!!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično,jako ljepo
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo da vidite da ipak ja nešto "tackam"
![]() Pokloni za frenda i njegovu ženu! ![]() Naravno da su se ženi jako svidjeli, ![]() ![]() Ima još radova, ali ne stignem ih poslikati, nakon Flore bum imala više vremena, pa ih vidite! ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Andrea radovi su super, a i lako je tebi kada imaš pomagačicu...
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ne, pepeljuga je salveta. Stvarno je i djevojčica ostala oduševljena poklonom!
|
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
draga...pepeljugica je printana ili???...moja pcelica se odusevila!!! ![]() |
|
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako lijepi radovi,tako romanticni
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
peglanje je zakon...evo danas i mene uhvatilo (osimpeglanja rublja) pa i ja nešto kemijam i isprobavam sa kutijama...
viseća teglica mi je super...ali pepeljuga mi je puno bolja... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
odlični radovi,teglice,kutije...sve
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Mene najviše od svega oduševljava koliko ste vi sretne dok ovo radite. Radovi su vam sve bolji i bolji, kako i neće kad stalno lijepite. Ja sam baš oduševljena što vas je tako "primilo"
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
bravo za Andreu i njenu pomagačicu radovi si predivni , kutijica, teglice
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Pepeljuga je preslatka, a ostalo sve za 5+. Bravo!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Andrea, super su ti teglice i pepeljuga!!!!
|
|
![]() |
|
Peglanje mi je toliko jednostavno da sam i pepeljugu na kutijici peglala.
Kad su ravne površine nadalje će mi biti najbolja prijateljica pegla! ![]() Od ponedeljka počinjem raditi pa će biti manje radova, ali... naći ću ja vremena za to! |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Svaka čast, prekrasno je to što imaš tako vrijednu i nadarenu suradnicu
radovi su vam super,zaista ste vrijedne
odlično si ispeglala kutiju to još nisam probala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |