Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Za ljubav nije kasno
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Za ljubav nije kasno

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 17>
Korisnik
Poruka
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 14:54
Elza buba meni je ormarić prekrasan bez obzira na godine.....Wink divaaaaan
a tanjuri su che che
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 16:11
ormarić predivan a tek tanjuri smile93svaka čast
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 16:33
ormarić za pohabanu gospođu.... ne smile42.... ormarić je pohaban...
no htjedoh samo reći da je divan, kao i tanjuri...  
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 17:32
Ormarić je krasan, ali tanjuri super!
ANĐELKA
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 17:44
ormarić je premeden,a vaza sa magnolijama je preeeedivna smile94.tanjuri su predivni !
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 21:36
Elza predivno je sve Clap svaki komad na svoj način je prelijep Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 21:44
smile94bravo elza,sve ti je tako lijepo,da ne znam sto bi izdvojilasmile141
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 21:52
Elza prekrasni su ti radovi Clap, posebno neke vaze koje sam vidjela u tvojoj galeriji, ovaj posljednji rad, komoda s ladicama je ispala baš retro, ako budeš jednom imala volje i vremena molim te da mi objasniš kako si dobila ovo da izgleda kao da je starinski, imam jednu staru vitrinu pa bi nešto tako napravila. Embarrassed
život je more
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 23:35
Love%20You ....ajoooj, kak mi pohabane gospodje volimo ovakve pohabane stvarčice...bez šale, draga Elza sva raskoš tvog talenta izbija iz svakog djelića ove preslatke komodice, a tekst Amigosa....wauuuuu...predobra ideja....tanjuri s Božićnim motivima jedinstveni i prelijepi, mada izdvajam stakleni stalak za kolačiće jer mi je jednostavno preeeeeeedivan Bravo!Bravo!Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 14:01
Ti uvijek dođeš s kupom prelijeph radova.Ormarić je apsolutno predivan.smile94a stalak za tortu i tanjuri baš onako po mom ukususmile71
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 18:48

draga tanjuri su ti fantasticni al ormaric smile227sta mi to radite pa ja nemogu prestati zaliti za stvarima koje sam izbacila kad vidim ovo sta vi radite

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 20:35
Cure, hvala na pohvalama!

Lantana, to ti je najobičniji shaby, mislim da ima u uputama i vrlo lako ga je napraviti.
Ukratko, podlogu obojiš u tamnu boju, dijelove koje hoćeš pohabane premažeš bijelom svijećom i zatim svijetla boja (najčešće nijanse bijele). Kada je suha druga boja lagano prešmirglaš i na mjestima gdje je svijeća ukaže se temeljna boja. Polijepi sličice i to je to.
Ja sam oko cvjetova malo osjenčala drvenim vodenim bojicama, navlaženim kistom prešla preko boje, gdje mi je bilo previše boje upila salvetom i to je sve.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 00:14
svaka rijec je suvisna...smile94smile107
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 20:19
Na žalost nemam vam puno toga za pokazati, jer sam u fazi preseljenja, sada sam doselila u privremeni stan, a za jedno mjesec dana selim definitivno, pa uopće u tom kaosu ne znam gdje su mi boje i pribor, ali za dvije osobe sam ipak uspjela nešto napraviti.
Ovo je slika za vrtić mog unuka, a budući da se njegova grupa zove Garfild na slici je morao biti i on.

Drugi uradak će vam biti pokazan kada ga dobije moja swap partnerica Rose ( draga, šaljem ti ga u ponedjeljak).

Da znate kako vam zavidim na tolikim divnim radovima, ne znam koga bih mogla izdvojiti!!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 20:30
Odlično se Garfild uklopio u božićnu priču.smile145.....vjerujem da te svrbe prsti ali kad se smjestiš bit će vremena za nove radove...Thumbs%20Up.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 20:32
aaa,predobro je! odlično! smile141
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 22:36
strava...nemam riječi...svaka čast...
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 23:26
ovo ti je fan fan fantasticno
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 13:09
 Love%20You ...kako je dobra slika smile39...to si pretpostavljam na stiroporu radila... fenomenalno mi je tvoje spajanje različitih motiva, tako savršeno to radiš i spojiš u jedinstvenu cjelinu da se doima ko jedna ogromna salveta....bravo draga Elza i sretno s useljenjem Bravo!Bravo!Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 14:09
prekrasan uradak! Nadam se da će i dječica u vrtiću biti oduševljena!
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.