Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori | Stranica <1 678910 39> |
Korisnik | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga i meni je opala "ladica" kad sam vidjela Kukurjek u cvatu, prekrasan je
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow Rain ...baš krasno! Ovaj put su moji favoriti mahonia i kukurijek....baš su mi fora!
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak ne bi bil prekrasan,pa to je BB kukurijek!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijep mi je kukurijek..ja imam onog bijelog običnog, a i on će uskoro cvijetati...mahonija je kao čipka, veličanstvena
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno ti je cvečeko! I moji kukurjeki imaju pupoljke ali daleko su još od cvatnje.Meni pak žuti hemerokalis baca pupoljak,jadnik se zabunil i misli da je proljeće ili kaj
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo, posebno mi se dopala mahonija.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni bi bilo stvarno suvišno nešto izabrati meni je sve prekrasno ---genijalno-nemam riječi
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to te ja pitam....hvala na prekrasnim sličicama.....
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno sve...
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se slažem. Jedno pitanje, priznaj kaj si coprala da ti kukurijek već cvate? Trebao bi za Božić.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbog tvoje rečenice - čuvarkuće su počele dobivati boju - ja sam pokisla.
Sad sam to pročitala i odmah sam morala otići provjeriti što se događa s mojima, a vani pada kiša. I čuvarkuće mi nisu dobile nikakvu boju |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako nisu crvene, niti ne budu. Boja samo postaje intenzivnija.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, sad opet moram na kišu, ti crvenkasti su mi na drugom mjestu
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad je sve lijepo ,a kada padnu iglice mraza na čuvarkuću,mahoniju i kukurjek bit če čarobno lijepo
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mahonija,kukurjek...
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je slatka scabiosa! Jesu li komplicirane za uzgoj iz sjemena? Jel sjeme bilo mix boja? Hoće li bit koja plava?
Uopće nisam znatiželjna , to ti se samo učinilo .
|
|
biserka
Novo sjeme Pridružen: 29 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da samo znate koliko ima fenomenalnih biljaka na vrtu koje naša Rain uopće nije poslikala.............................
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-Pa šta čekaš eto saznali smo da imaš lijepi i jako puno biljaka -hajde da vidimo
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem Biserka da ima, već i ovo što nam je pokazala daje naslutiti što se sve krije u njenom vrtu. Bit će sigurno predivnih slika iduće sezone. Jedva čekam!
Sorry Rain, malo ti brbljamo iza leđa. Nije to trač kad je sve lijepo rečeno, jel?
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam pogledala tvoj vrt i vidim da je jako lijep, - a tek ona kosina: mislim da će to biti nešto posebno!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |