Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sarita - upoznavanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Sarita - upoznavanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 172>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 18:08
i ja se slažem s curama, samo malo tamniji rubovi i ništa više, krasan je!
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 19:52
presladak satic,gdje ga nađe,lijepo si ga srihtalasmile141
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 21:58
makeover odradjen,bolje nisam znala..
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 22:14
usput sam preuredila ovu posudu.
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 22:23
Meni se i prva verzija svidjela, iako mislim da su cure imale pravo i da sada bolje izgledaSmile... jedino mi je cijela fotka malo narancasta... izgleda kao da si slikala vec po mraku... neka ti ne bude zapovjeđeno, ali mozda bi bilo bolje da ga jos jednom poslikas uz dnevno s vjetlo... mislim da ce tek tada zapravo pokazati svoje pravo lice
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 22:28
Ma otkud samo izvlačiš ove predivne stvari Sarita!Savršena ti je ova posudica,motiv,boje,oblik posude-sve se uklopilo!a sat mi je puno bolji,vidiš koliko je malo trebalo,samo malo naglasiti i efekt je sasvim drugačiji,nadam se da si sad zadovoljna,meni je presladak!smile55
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 22:33
lluvia u pravu si ,maloprije sam to slikal,inace imam strasne probleme sa uslikavanjem....napravim po 10-tak snimaka pa od toga izaberem jedan,kakav takav a u prirodi izgleda puno bolje.....ili ja ne znam ili zato treba bolji foto aparat.....ovaj sto imam je sony 7,2 mega pixels.
hvala na komentaru.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 22:39
Slavice,vazda se u kuci nadje nesto...sad kad sam zaljubljena u decoupage,samo gledam sta bih mogla preuredit.ova posuda je kupljena u Pragu prije nekih 4o .tak godina i sad je dobila novo  ruho.
Hvala ti na pohvalamasmile84
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 10:16
da, da ovaj sat je sad puno efektniji! Posuda je prekrasna!
ANĐELKA
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 10:43
evo mene kod tebe a kod tebe svašta novoga , dobro to tebi ide
sat je baš poseban i dobro si ti to obradila kao i posudu smile120
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 11:01
Lijepa dorada sata. Čin mi se da je tako jednostavan(jer je takva salveta), a tako lijep. Super ti to ide.Posuda je isto lijepo ispala. Samo tako dalje.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 13:22
hvala svimasmile170
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 21:21
smile227smile141
smile141
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 21:44
smile141za sat i predivnu posudu.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 22:08
Čini se da su tamniji rubovi na satu bili karika koja je nedostajala.Sad mi se zaista sviđa, i posuda također! Sve 5!...osim što su slike narančaste-ne uzimaj ovo preozbiljno, ja 99% slika škljocnem uvečer pa se borima sa sjenama.Zato sam rijetko kad zadovoljna i svojima. A ko mi brani da lipo slikam po danu..
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 23:09
ova salveta je kao stvorena za abazur.Upalila sam lampu jer se tako najbolje vidi motiv a i malo romantike nije na omet.
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 09:07
..jako lijepi radovi, sat mi je krasan..šteta samo zbog svjetla...nekad se zaista bolje strpiti i sačekati do jutra, premda sam i sama obično nestrpljiva, novi abažur isto lijep!!!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 12:12
 evo,na dnevnom svjetlu.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 13:26
Sarita, prekrasni radovi.
Gdje si nabavila ovaj sat?

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 13:31

sanjam ,proljece ,hvala na lijepim rjecima,divne stesmile71smile115

proljece,sat je nabavljen prije nekoliko godina u nekom od darovnih ducana
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 172>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.