Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 172> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja se slažem s curama, samo malo tamniji rubovi i ništa više, krasan je!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
presladak satic,gdje ga nađe,lijepo si ga srihtala
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Meni se i prva verzija svidjela, iako mislim da su cure imale pravo i da sada bolje izgleda
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ma otkud samo izvlačiš ove predivne stvari Sarita!Savršena ti je ova posudica,motiv,boje,oblik posude-sve se uklopilo!a sat mi je puno bolji,vidiš koliko je malo trebalo,samo malo naglasiti i efekt je sasvim drugačiji,nadam se da si sad zadovoljna,meni je presladak!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia u pravu si ,maloprije sam to slikal,inace imam strasne probleme sa uslikavanjem....napravim po 10-tak snimaka pa od toga izaberem jedan,kakav takav a u prirodi izgleda puno bolje.....ili ja ne znam ili zato treba bolji foto aparat.....ovaj sto imam je sony 7,2 mega pixels.
hvala na komentaru.
|
|
|
|
![]() |
|
Slavice,vazda se u kuci nadje nesto...sad kad sam zaljubljena u decoupage,samo gledam sta bih mogla preuredit.ova posuda je kupljena u Pragu prije nekih 4o .tak godina i sad je dobila novo ruho.
Hvala ti na pohvalama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
da, da ovaj sat je sad puno efektniji! Posuda je prekrasna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
evo mene kod tebe a kod tebe svašta novoga , dobro to tebi ide
sat je baš poseban i dobro si ti to obradila kao i posudu
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Lijepa dorada sata. Čin mi se da je tako jednostavan(jer je takva salveta), a tako lijep. Super ti to ide.Posuda je isto lijepo ispala. Samo tako dalje.
|
|
![]() |
|
hvala svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Čini se da su tamniji rubovi na satu bili karika koja je nedostajala.Sad mi se zaista sviđa, i posuda također! Sve 5!...osim što su slike narančaste-ne uzimaj ovo preozbiljno, ja 99% slika škljocnem uvečer pa se borima sa sjenama.Zato sam rijetko kad zadovoljna i svojima. A ko mi brani da lipo slikam po danu..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
..jako lijepi radovi, sat mi je krasan..šteta samo zbog svjetla...nekad se zaista bolje strpiti i sačekati do jutra, premda sam i sama obično nestrpljiva, novi abažur isto lijep!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sarita, prekrasni radovi.
Gdje si nabavila ovaj sat?
|
|
![]() |
|
sanjam ,proljece ,hvala na lijepim rjecima,divne ste proljece,sat je nabavljen prije nekoliko godina u nekom od darovnih ducana
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |