No.2 Proljetni swap 2010. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme djevojke, imate i zašto biti ponosne, em prvi objavljeni (obostrano pristigli) radovi em su vaši setovi apsolutno prekrasni...
Nisam znala što očekivati ugledati od vas dvije, kako ste zanimljivo ukomponirale salvetice, fenomenalno... Anđelkin smirujući proljetni dan za dušu i Slavičin razbuđujući proljetni dan za duh ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo za prvi par u proljetnom swapu ! Krasni radovi!
Jedva čekam nastavak, |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo, swapovi su odlični!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
e sad mi je srce
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Anđelka, naravno da možete svoje radove objavljivati u svojoj galeriji
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Bravo cure!!! radovi su vam odlični!!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bravo cure, otvorile ste sezonu ovog swapa.
Radovi su svaki na svoj način lijepi, kami ih je najbolje opisala!!!
I ja svoj uskoro šaljem monni....
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Wow!!! Prelijepi prvi pristigli radovi za razmjenu!
Ja sam svoj danas poslala Proljeću! Nadam se da će joj se svidjeti!
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Čestitke prvom swap paru!!!
Nadam se da ce i moj nakon vikenda krenuti na odredište... |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako lijepe i zanimljive radove ste razmijenile,bravo cure
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
a ja stalno virkam a ono ništa!što se događa,pa niste se valjda uspavale!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
slavice, nisu se uspavale. bile su vrijedne i kroz ovaj tjedan bi trebale vidit još radova
![]() |
|
![]() |
|
jedva čekam!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Joj, i ja jedva čekam fotke novih proljetnih swapuradaka
![]() Krajem tjedna će biti modna revija kolaža i radova sve mi se čini ![]() Danas sam poslala svoj paketić fridi i baš sam bila sretna, prvi put da sam nešto u kartonskoj kutiji slala umjesto kuverte s mjehurićima, makar je moj paketić za poštu - pismo ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Kami isprazni inbox, ne možeš primiti više poruka
|
|
![]() |
|
Ajme, oprosti, evo jesam, a baš sam na to jučer pazila,
ali to je zbog određenih brbljavica s kojima sam izmjenjivala previše riječi pa nikak sve pobrisati ![]() zato sam prešla na dopisivanje i razmjenu poruka mailom ![]() |
|
![]() |
|
Gotov je swapić za kami i sutra kreće na put! Juhuuu, ovaj put neću kasnit....
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |