MOJ VRT |
Odgovori | Stranica <1 678910 28> |
Korisnik | |
DRENOVA 1234
Već proklijao Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
Sponzorirani linkovi | |
DRENOVA 1234
Već proklijao Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo ti je cvijeće, a kamenjar ostavlj bez teksta, zato samo prelijepo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve 5!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenja vidim ne fali, kao ni kod mene. A biljaka imaš svakojakih. Lijepo je kod tebe
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar ti je baš lip i dobro naseljen cvićem,a još kad se razbuja
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drenova, i ja uživam u pogledu na tvoj vrtić!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam uživala draga, jako lijepo!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ti stavljaj slike, nemoj se obeshrabriti, prelijepe su ti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DRENOVA 1234
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna dalija,a u pozadini vidim da se aster priprema da zablista u punom sjaju
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i ja malo svratila u tvoj vrt i ostala oduševljena....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim držiš se ti lopate, ali i fotića. Cvijeće ti je još uvijek lijepo, iako će kod tebe brzo biti hladnije, ipak si malo iznad mene. Dalije su kao da je sred ljeta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene u novom vrtu ,dobrodošla jest da mrvičak kasnim i moram priznat da ne stignem uć u nove vrtove ..imaš krasan zeleni prostor,divnu pomagačicu vidim da su naše divne riječanke dobile super pojaačanje baš lijepo,hortenzije i asparagusi su predivni..
zečići su slatki al ja sam svog koji me je samostalno pohodio frknula kod seke u Drenovu ali može li naputak za držanje kornjače ? s obzirom da sam i ja na moru a danas dolazi mojoj kćeri novi ljubimac šta da radim kako da ju stavim u vrt a da ona ima kretanja a da ne zbriše ?
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad sam pregledo vrt u komadu, sve mi je preljepo posebno mi se svidjaju oni četinjari i erike....svaka cast a zecici su preslatki....
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne dalije i plamena ruža također
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |