MiraK slavi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Korisnik | ||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
Sretan ročkas
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Neka ti svaki novi dan bude ko najljepši san.
Sretan rođendan! ![]() |
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
![]() |
||
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
|
![]() |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
Draga Miro sretan ti rođendan
![]() |
||
![]() |
||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
|
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Draga MiraK,srdačne želje za tvoj rođendan i još mnogo lijepih zajedničkih trenutaka!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
|
sretan rođenadan, uz puno zdravlja, sreće i pregršt cvijetnih latica
![]() |
||
![]() |
||
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
|
![]() |
||
VG
|
||
![]() |
||
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
|
Sretan rođendan!
![]() |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Svima, od srca hvala na lijepim čestitkama i željama
![]() Sretna sam da vas imam, divni ste dragi moji ![]() Danas sam proslavila sa svojima a drugu subotu ću sa mojim slavljenicama i dragim curama sa CIF-a, veselim se tome ![]() Slavlje je završilo, lijepo smo se družili i bilo je originalnih poklona pa evo par sličica Originalna je bila moja torta Čoko - moko ![]() ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Još jedna lijepa pažnja i dar od moje snajke
![]() ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
I još koja sličica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Lijepo vas je vidjeti nasmijane i sretne......
![]() |
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() ona svojim osmijehom i strpljenjem osvaja svakog
![]() Počašćena sam što sam barem na kratko imala priliku u njezinom društvu
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
![]()
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Milice, dobre duše i srca evo jedno srčeko za tebe
![]() Bebolina, hvala na lijepim riječima ![]() Moon, moja draga, draga ... uživam u tvom društvu i tvojim temama, razgovorima ![]() Belina moja, i za tebe draga ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Mira K, želim ti sretan rođendan sa puuuuuuno sretnih trenutaka! Slike su prekrasne.
![]() |
||
Lipik
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |