Moja cvjetna gredica |
Odgovori | Stranica <1 678910 85> |
Korisnik | ||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo sad malo ptičica koje krase moj vrt cijele godine. Po zimi su mi ukrasi umjesto cvijeća pa ih hranim.
Brgljez na stablu breskve lani je crvenrepka našla u našoj kući svoj dom Pero mi je pola lješnjaka pojeo. Svejedno ga spašavam kad se zaleti u prozor pa padne u nesvjest drozd svoju pjesmu naplaćuje u jesen kad zrije grožđe plavetna sjenica velika sjenica plavetna sjenica u društvu crvendaća crvendać voli grožđice zimska zeba i žutarice vole suncokret umjesto kokota i za kraj |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ajme koliko ptica ima kod tebe! Ja sam im ove dane napravio hranilice no cini mi se kao da su svi nestali jedino je jedan mali crvendac postao moj prijatelj. Jos par dana i mislim da ce mi doci na ruku! :) Imas i kucice za ptice i druge korisne kukce?
|
||
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
||
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kako ih samo uspiješ uloviti fotićem i tako dobro snimiti! Slika zimske zebe mi je posebno lijepa, kako sadržajno, tako i kompozicijski.
Ja živim u gradu, osim vrana, vrabaca, ševa, kosova i golubova, ne prepoznajem druge ptice. Ti imaš tu privilegiju da te posjećuju razne vrste, a očito je da ih dobro poznaješ i znaš ih dobro ugostiti. Drago mi je što si mi pružila priliku da upoznam neke od njih. |
||
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nije ni čudo što su se ptičice udomaćile kod tebe, kad svaka dobije ono što najviše voli.
|
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo i ja sam se udomacila u tvom vrtu |
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
na proljeće neće biti nametnika u tvom vrtu , i ja hranim moje u vrtu
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivne ptičice.
Mi smo imali crvenrepke na terasi, imale su bebe koje su hranile cijeli dan. Uživancija ih je bilo gledati |
||
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kod tebe svi uživaju,cvjećkice,ptičice a i mi forumaši,hvala na predivnim slikicama
|
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ptičice - slatkice!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
moram priznati da već dugo nisam šetala po vrtekima a zima je idealno vrijeme za pregledavanje zaostataka...ana, oduševljena sam ružama, detaljima, ptičekima...a ogradu od pruća obožavam i već se neko vrijeme to spremam probati napraviti pa stalno odugovlačim, a ona mi daje baš neki štih u vrtu onaj dio sa svim tim rascvalim ružama je stvarno raj za okice
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa, nabrojala sam 30 vrsta. Dođe tu i pupavac ali ga ne mogu uslikati jer je jako plah, a prekrasan je. Nemam kućice, samo ih hranim. Postavim hranu blizu prozora pa ih čekam u zasjedi i smrzavam se jer kroz zatvoreni prozor nisu dobre slike. Spremam se napraviti hotel za kukce, ali mi je to malo veći zahvat.
|
||
|
||
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga, to je pozitivna strana penzije. Ostavila sam grad, otišla na selo, nabavila malo literature i učim. Ima toliko životinja i biljaka! Koji puta čučim preko pola sata da bi vidjela cvrčka kad izađe iz svoje rupe pa svira. Ili gledam neku vrstu ose koja ima lude manevre da bi ugurala gusjenicu u rupicu u zemlji. Sve u svemu, uživam. |
||
|
||
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nakon što smo se na jučerašnjoj kavi upoznale, krenuh jutros na tvoju temu s namjerom da te upoznam i kroz tvoje biljke i samo mogu reći, uz sve pohvale za vrt, da su me oduševile fotke ptičica u kojima sam pepoznala istinskog zaljubljenika u prirodu...mogu te zamisliti kako čučiš sakrivena i smrznuta u očekivanju dolaska nestašnog djetlića i ostale cvrkutave ekipe.
Sa velikim zanimanjem i veseljem nastavljam pratiti tvoju krasnu temu.
|
||
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
U tebi sam prepoznala sebe jer sam i sama pobjegla prvo iz Zg u Vg, a od kada sam u mirovini od proljeća do jeseni boravim u vikendici u nedalekim bregima. I znam točno kako se voli i uživa u svakom cvjeteku, u svakoj ptičici... Tvoja ljubav se vidi kroz vrt koji si nam pokazala. Zaista je bogat brojem biljaka, biljke su bujne i zdrave, lijepo raspoređene... A tvoje slike prirode i ptičica su pravo osvježenje i užitak, naročito sada zimi dok smo vezani uz zatvorene prostore. |
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja cu ove godine napravit par kucica za ptice, jednu za bubamare i jednu za kornjase. Takoder razmisljam o gradnji hotela za kukce. Nije ga tesko napraviti samo treba skupiti dosta razlicitog matrijala. Ako imas neku staru komodu na police poslazes svav taj matrijal i to je to, u sat vremena je gotov. :) |
||
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
||
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nemam niš takvoga, ali imam jednu ladicu koju mislim iskoristiti. Sav sam stari namještaj koji sam našla u kući i šupi sredila i iskoristila za daljnju upotrebu. Tu kod mene je u jesen puna kuća bubamara, tak da ih moram sakupljati da ne gazim po njima. Onda ih stavim u ormar na verandi gdje držim češere, žireve i ostale potrepštine za aranžmane. Morala bi im napraviti neku kućicu, možda bi onda išle tam na prezimljavanje. I cvrčaka (gryllus campestris) imam po kući. Sve su to moji kućni ljubimci. Nadam se da mi neće doći i žohari jedan dan.
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 678910 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |