VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 43> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belina, krasno, barem se kod tebe osjeca dah proljeca.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...gužva pred portunom kao da su dani otvorenih vrata...zapravo i jesu...nemrem vjerovati da ti cvatu gazanije
![]() kupila si je u MBM-u? pozdravček ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
belina...jel to kod tebe tako sunčano, kod mene sve pod snijegom
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljeće pred vratima..
A kod mene snježi...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Slikano u 11.mj ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
grmoliki božur ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gazanija ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pachypodium(pahipodij) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Baš ti zavidim belina na mjestu gdje živiš.Sve je već puno i cvijeća i pupoljaka.Ovaj put sam oduševljena hatiorom i njenim cvijetom.
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
već cvate kod tebe..divno
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bila do portuna, vidila sve, krasno. Pozdrav tebi draga Belina!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dakle kod tebe hatoria ( iliti ripsalis) sad cvate ?Onda ja cvijet kod mog mogu očekivati tek za oko mjesec dana ? Lijep mi je, nadam se da će i mene moj obradovati.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kad je portun vavik oprt evo i mene, vrata nisu škripljala pa me nisi čula ali oduševilo me viđeno,
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Za sve drage posjetiteljice portun je vavik oprt! Hvala Vam! Triša,Mali kaktus,Sarajka.Fany54,belca,Korijenko,Magnolija,Erikova nona,šaljem vam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
nama kontinetalcima ostaje samo da uživamo u slikama vaših krasnih vrtova i da uzgajamo ono što nam opstaje preko zime
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
malo sam te posjetila i uživala.bilo mi je lijepo.kako ti zavidim na tim kamelijama, ja bih ih voljela po cijelom vrtu, ali šta ću kad nam je zima.pozdrav
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
uživaj va ranen proljeće, mi ćemo još malo počekat
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Krasno draga Belinice, kod tebe već proljeće zaista kuca na vrata, divno je vidjeti sve te pupoljčiće i cvijetiće, kod mene na kontinentu još ni traga tome pa me baš vesele tvoji .
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
blago tebi kod tebe već sunce i počela sezona baš ti zavidim a ja svoj vrt nesmijem ni slikati, prelipo je kod tebe pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma sve ti je rascvjetano,zeleno,a ovaj kako kaže Triša žutocvjetajući je zaista interesantan ,slikni ga kad bude u punom cvatu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |