vrt u ravnici |
Odgovori | Stranica <1 678910 30> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
??? (ja sam malo tupa glupa)
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja se pridružujem svim pohvalama vrta u potpunosti, jer je zaista divno složen !
|
|
belica,zagreb
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisi Ane, nisi...... znaš da misli na život u kićenom Srijemu |
|
Seka
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Podari nam koju sliku tvog sad već jesenskog vrta.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliki pozdrav,biljke te jako ,jako vole,a to je obostrana ljubav!tiho sam navratila,da me kišne kapi ne smoče.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana,Belina hvala na poseti,kakve slike, sada kada sneg pocne da se otapa,ocima nemogu da ga gledam,samo skidanje snega sa cetinara me umara,izgledam kao snesko belic.Nisam orezao tuje na vreme sve su polegle od mokrog snega,valjda ce se grane podignuti do proleca. Cujem i kod Vas je sneg doneo brige.
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesen u mom vrtu,malo sa zakasnjenjem,ali sada se u stvari gledaju slike.
Zima u mom vrtu, Ehmeja je bas procvetala ima lep cvet koji joj i sada traje |
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno,prelijepo, jednostavno savršeno
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno sličice ovu ljepotu se isplatilo čekati, ma samo BRAVO Rebrant!!!!!!!!!!
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamelia, Aralija,pozdravljam vas,hvala na poseti,nadam se da sam malo razbio zimsku monotoniju,cujem da je vama sneg doneo dosta nedaca.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno !Bilo koje doba kod tebe je bajkovito!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon sličice. Ne bih rekla da je monotonija jer za mene je u tvom vrtu sve zanimljivo i zimi. Baš proučavam kako si zgodno iskombinirao ove travice sa ljetnim čempresom i, ako se ne varam, pačempresom. A ispred svega zanimljiv kamenjarčić s meni nepoznatim patuljastim vrstama četinara. A stolić i stolica pod snijegom - prekrasna fotka!!!
Nemoj nas, molim te, opet ostaviti tako dugo bez fotki. Već sam se pobojala da si odustao od CIF-a. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne su boje jeseni u tvom vrtu, a i zimska bjelina nakon toga. Nadam se da neće biti štete na crnogorici jer je zaista lijepa pod snijegom isto kao i vrtna garnitura.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav za Dijanu,Andinu, i Anu,Andina,to je jedna vrsta cempresa, zove se zlatni elvud,on se bas lepo primio nema suvih grana iznutra,bio je visine 20 cm kada sam ga kupio pre 6 god. za 1E, on je potvrdio pravilo,da nemora nesto biti skupo da bi uspevalo,valjda sam mu pogodio i mesto.Ana prosle godine je bilo stete,ja se nadam da ova nece biti tako hladna.
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav i od mene iz Slavonije.Pregledala sam sve,prekrasan park imaš i svaka čast tebi i supruzi na trudu,her tu je jako puno posla.Uživala sam.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rembrant, jesen je stvarno prekrasna sa tim svojim bojama. Zima u tvom vrtu......lijepa, elegantna, bijela, ali glasam za ljeto.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan vrt stvarno
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav za Osicu.Carol,Enrikovu nonu.i Moon, hvala na posjeti,carol i ja glasam za, ne za leto nego za prolece, videcete imam dosta posadjenih tulipana, a ova sad bljuzgavica od snega na nista ne lici,a dosta je sneg i izdeformisao grane na crnogorici, valjda ce se sve vratiti na svoje mesto u proljece. uzeleo sam se rada u vrtu, jer me to opusta
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Rembrante,i zima je kod tebe lijepa,a tek kada zaviriš,kroz prozor,a ono prekrasni aechmea fasciata(ehmeja fascijata)
Srdačan pozdrav
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |