Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrt u ravnici
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrt u ravnici

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 30>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 23:29
??? (ja sam malo tupa glupa)
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 05:52
i ja se pridružujem svim pohvalama vrta u potpunosti, jer je zaista divno složen ! 
belica,zagreb
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 11:00
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

??? (ja sam malo tupa glupa)

Nisi Ane, nisi...... znaš da misli na život u kićenom Srijemu
Seka
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2012 u 07:38
Podari nam koju sliku tvog sad već jesenskog vrta.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2012 u 08:14
smile113Veliki pozdrav,biljke te jako ,jako vole,a to je obostrana ljubav!Claptiho sam navratila,da me kišne kapi ne smoče.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje
Najljepši vrt - jesen 2013

Bodovi: 450
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 12:56
Dijana,Belina hvala na poseti,kakve slike, sada kada sneg pocne da se otapa,ocima nemogu da ga gledam,samo skidanje snega sa cetinara me umara,izgledam kao snesko belic.Nisam orezao tuje na vreme sve su polegle od mokrog snega,valjda ce se grane podignuti do proleca. Cujem i kod Vas je sneg doneo brige.
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 13:58
Jesen u mom vrtu,malo sa zakasnjenjem,ali sada se u stvari gledaju slike.

Zima u mom vrtu,

Ehmeja je bas procvetala ima lep cvet koji joj i sada traje
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 15:54
Prekrasno,prelijepo, jednostavno savršeno   
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 17:01
Konačno sličice ovu ljepotu se isplatilo čekati, ma samo BRAVO Rebrant!!!!!!!!!!
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 19:52
Kamelia, Aralija,pozdravljam vas,hvala na poseti,nadam se da sam malo razbio zimsku monotoniju,cujem da je vama sneg doneo dosta nedaca.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 22:25
Divno !Bilo koje doba kod tebe je bajkovito!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 23:13
Napokon sličice. Ne bih rekla da je monotonija jer za mene je u tvom vrtu sve zanimljivo i zimi. Baš proučavam kako si zgodno iskombinirao ove travice sa ljetnim čempresom i, ako se ne varam, pačempresom. A ispred svega zanimljiv kamenjarčić s meni nepoznatim patuljastim vrstama četinara. A stolić i stolica pod snijegom  - prekrasna fotka!!!
Nemoj nas, molim te, opet ostaviti tako dugo bez fotki. Već sam se pobojala da si odustao od CIF-a.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 00:41
Predivne su boje jeseni u tvom vrtu, a i zimska bjelina nakon toga. Nadam se da neće biti štete na crnogorici jer je zaista lijepa pod snijegom isto kao i vrtna garnitura.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 19:59
Pozdrav za Dijanu,Andinu, i Anu,Andina,to je jedna vrsta cempresa, zove se zlatni elvud,on se bas lepo primio nema suvih grana iznutra,bio je visine 20 cm kada sam ga kupio pre 6 god. za 1E, on je potvrdio pravilo,da nemora nesto biti skupo da bi uspevalo,valjda sam mu pogodio i mesto.Ana prosle godine je bilo stete,ja se nadam da ova nece biti tako hladna.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 13:05
Pozdrav i od mene iz Slavonije.Pregledala sam sve,prekrasan park imaš i svaka čast tebi i supruzi na trudu,her tu je jako puno posla.Uživala sam.
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 20:34
Rembrant, jesen je stvarno prekrasna sa tim svojim bojama. Zima u tvom vrtu......lijepa, elegantna, bijela, ali glasam za ljeto.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 20:37
prekrasan vrt stvarno
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 21:07
Krasno smile57
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2012 u 17:45
Pozdrav za Osicu.Carol,Enrikovu nonu.i Moon, hvala na posjeti,carol i ja glasam za, ne za leto nego za prolece, videcete imam dosta posadjenih tulipana, a ova sad bljuzgavica od snega na nista ne lici,a dosta je sneg i izdeformisao grane na crnogorici, valjda ce se sve vratiti na svoje mesto u proljece. uzeleo sam se rada u vrtu, jer me to opusta
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2012 u 18:26
Bravo Rembrante,i zima je kod tebe lijepa,a tek kada zaviriš,kroz prozor,a ono prekrasni aechmea fasciata(ehmeja fascijata)Clap

Srdačan pozdravsmile113
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,232 sekundi.