wiz povrtnjak u malom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 68> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvi sam put u tvom povrtnjaku Wiz...Šteta da već ranije nisam bila, jer bi puno toga lijepoga vidjela i naučila..Sve sam prelistala oduševila sam se...Prekrasan ti je povrtnjak, posebno me oduševljavaju tolike sorte rajčica i paprika. Do nedavno nisam ni znala da ima vše od desetak vrsta...Ja se povrćem bavim tek 2 godine, dok sa cvjećem puno duže. Ove sam godine posadila 10 vrsta i jako sam ponosna da sam to uspjela uzgojiti od sjemena do ploda...Sad kad kod tebe vidim tolike prekrasne sorte, dođe mi da proširim asortiman i povećam broj vrsta..To su velika iskušenja za nas koji smo veliki zaljubljenici u biljke i prirodu...Od sada pa nadalje češće ću navraćati u tvoj povrtnjak
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
jadranka4..stvar je vrhunska..samim time što nema vezanja..drže se sa jedne i druge strane špage..samo ih jednom tjedno malo usmijeriš ako izađu izvan i to je to..na godinu idu još neke dorade..vidjetim češ...hvala na lijepim riječima za moje dajzeke |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Čini se da su se novi držači za dajzeke dobro pokazali. Ne mogu se odlučiti koji mi je ljepši, a tek količine!!! Svaki put me ponovo oduševljavaš svojim vrtom!
Wiz možeš li reći kako si zadovoljna s novim držačima ili je još rano?!
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
...malo vočkica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...evo još malo dajzeka...sva sam se pretvotila u njega...hehehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...ma volim ja sve..nema tu granica...heheh
|
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Monstera mogle bi se vas dvije i zamijeniti
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ante007 (James Bond...ops Ante007 Bond)...malo se šalim...pale asocijacije...a ja neozbiljna, tolke godine natukla a vječno neozbiljna...huuuh:) Nego, hvala na pohvali..i moram malo zvirnuti kod tebe kaj ima...ne stigne,,al budem
![]() dadilinice...uvijek pohvale s tvoje strane. samoi što ne .ma ti si meni zakon
![]() ![]() evo svima šaljem veeeeeliko
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Wiz, sve ti izgleda dobro i rodno. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Samo da podravim vrijednicu!
![]() Toliki paradajzi, pa zimnica, pa.... sve u svemu - klanjam se!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Mljaac kako se zute breskve te kod nas zovu seftelije.Steta sto ne radis na pijaci prodala bi zdravog voca tonu.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Ante00 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
W paradajzi su ti ludnica, podrzavam koncept cuvara sjemena, bravo pozzz
|
|
![]() |
|
hvala ti milice7 ![]() kruške rodne do besvjesti..grane sa vrha tabla pucaju od tereta, vise do poda a isto tako i jabike..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ti zaista imaš raznih sorti...... Lijepo je to vidjeti.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
..rajčice
za sspremiti sjemenke...sve su slatkaste, fine što sam i željela..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Smail , e baš ti hvala...i uzvračam kao ovaj tvoj smailić
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga wiz tebe nema često ali kada si tu bome svega nam ponudiš, voće ti je super a i paradajzi su dobri.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 68> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |