Moj dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Korisnik | |
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malo sam prosetala tvojim vrtom sve ti je predivno opet cu da navratim
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
U mom vrtu, na žalost još uvijek nije tako veselo kao kod vas. Tek stidljivo naziru se cvjetovi kao kukurjeka ![]() i bergenije ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Ali zato ..... orhideja bletilla striata ![]() Već je posađena i to u vrt. Ne znam jesam li pogriješila. pa malo ljiljana ![]() ...bijelim srcima se jako veselim ![]() Gipsofilia mi je prošle godine jako lijepo potjerala, ali mraz je bio brži. Ove godine ću je jako paziti ![]() dalie ![]() ![]() One će još malo pričekati sa sadnjom. Malo sjemenja ![]() Moram pogledati kakva su vaša iskustva sa sjetvom pasiflore iz sjemena. Vjerojatno dugotrajno, ali pokušat ću. I za kraj sjeme ukrasnih tikvica ![]() Time sam se ponovila prošle nedjelje u Mađarskoj u Mohaču i jako sam si uljepšala ionako već lijep sunčan dan. Našlo se tu još ponešto, ali o tome drugi put. Sad idem prošetati vašim lijepim vrtovima. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Puno se toga našlo u Mađarskoj. Neka ti sve lijepo raste i cvate!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
lijepo....de mi reci kakve su cijene u madji?.....jel se nadje sta jeftino?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Bucka, imam jedno pitanje da li si bijelo srdašce zasadila u posudu ili van u zemlju. Ja sam isto kupila i još mi je u vrećici. Vidim da klija a neznam što raditi s obzirom da prognoziraju zahladnjenje.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bas si se lepo ponovila,mogu misliti kako ti je bio lep dan,uh gledala sam par puta bas,bas lepo...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Noviteta ko u priči, a ta priča biti će ispričana nadam se brzo u lijepim sličicama
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Koji noviteti,pa oči su mi ispale od ljepote
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bila sam ti u posjeti... pozdrave ti ostavljam!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Volim kukurjeke kao prve proljetne cvjetove.Noviteti uvijek vesele.
![]() |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
I evo mene Bucka odmah na brzinu kod tebe. Joj, ima tu svašta kod tebe što ja nemam. Npr. od phloxa imam samo ovu svijetloroza boju (nemam ni ove ljubičaste, a ni ovaj boje ciklame). Nemam ni ovu travicu naprijed. Što je ono žuto? Djeluje mi nepoznato. A vidjela sam kod tebe i nekakvu (čini mi se) delospermu u crvenoj boji. To isto nemam......Pa eto....što kažeš?
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Želim se svima zahvaliti na posjeti i naravno kao drage goste pozvati vas ponovno. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida mnogo hvala. Na žalost izbor cvijeća u Osijeku je poprilično skroman, pa koristim blizinu Mađarske. |
|
|
|
![]() |
|
Dogovoreno, kada budeš planirala odlazak u Batinu javi mi pa ću ti donijeti u grad, a ti ćeš doći do mog posla. Ostalo na pp |
|
|
|
![]() |
|
Monna hvala, i kod tebe je jako, jako lijepo. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leona vjeruj mi da mi je uistinu bio lijep dan. Uostalom kao i svima nama. |
|
|
|
![]() |
|
Camellia i ja. Ali cijelo vrijeme se čudim kako su u nekim vrtovima, klimatski bliski mome, već uveliko procvjetali. |
|
|
|
![]() |
|
Draga aralija, kako me ti stalno potičeš na objavljivanje novih sličica, evo jedan niz dvije kalanchoe kupljene na tržnici svaka za 10 kuna ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |