Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi Janka Čordaša
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi Janka Čordaša

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 20>
Korisnik
Poruka
Janko Cordas View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 17:16

sijanci iz grupe astrophytuma

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 18:34
kaktuse ću sijati dokle mogu hodati i dokle me služe moje oći,a to je dokaz iz moje slike sijanaca.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 09:10
Sijanci su me fascinirali, bravo !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2013 u 15:00
a kod mege još ljepše ,cvatu mi i ruže i kaktusi !
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2013 u 15:06
ISPRAVLJAM.
a kod mene još ljepše,cvatu mi i kaktusi i cvijeće !
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2013 u 17:48
staklenik i štandu poredani visine do 1 m. Mammillarije su visokke 62 cm.,a astropytum myriostigma 65 cm.
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 16:58

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 21:33
Gospon Čordaš, imam jedno pitanje: cleistocactus strausii mi je prošle godine cvao početkom srpnja, a ove godine ne pokazuje želju za cvatnjom, u čemu je problem, da li znate ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 23:42
Glikice!Meni je notocactus lenighausi procvjetao kad je imao visinu 20 cm.i to 4 žutih cvjetova ,a poslije toga više ni jedan put , a sada ima visinu preko 50 cm. Sada izbacuje bebe dole oko korjena,
Znam samo da cleistocactus strausi prvi put kod nas procvjeta kada ima visinu do  2 m.i debljinu 5 cm.
a da ga oprašuju u svojoj domovini samo kolibrići.Znam da kod nas rjetko kome procvjeta i jedan put.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 06:26
prekrasno, stvarno sam oduševljena svime što nam prikažete
mogu misliti kako je to vidjeti u stvarnosti

kapa dolje, barba janko Smile
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 10:51
kaktusi gymnocalycium iz grupe baldianum

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 12:24
Jooojjj predivni su.....moj bi Pedro tu uživao Hug

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 12:52

U pravilu nisam ljubitelj kaktusa u onom smislu da ih želim imati, nemam niti jedan kaktus, ali ovo što sam vidjela kod vas gospodine Janko, nisam mogla ostati ravnodušna i imam potrebu reči da je prekrasno kada čovjek ima hobi u kojem cijelog sebe daje. Ovo što Vi i Vaša supruga radite i naravno Vaš Rex je vrijedno svakog divljenja. Takvu kolekciju kaktusa uz tako predani rad mogu imati samo pravi zaljubljenici i nježna duša čovjeka, koju Vi zasigurno imate i baš je lijepo što ste nam se pridužili da i šira javnost sazna za ovu Vašu kolekciju jer je doista vrijedna svakog divljenja.. Prekrasni su mi i Vaši ljiljani, a i vrt je vrijedan svake pohvale. Od sada ću biti stalni posjetitelj ovih stranica o Vašim kaktusima, želim Vam puno praunuka i da se još duuuugo družimo na ovom forumu.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 22:50
kakrusi iz grupe gymnnocalycium baldianum ,tamno crvene boje,kod prve cvatnje su tamne ,a kod slijedečih  cva

tnji idu u svjetlije boje  do roza.
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 00:02
na predhodnoj slici su noto cactusi ilobivije

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 18:15

grupa iz gymnocalycium baldianum
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 18:21
greska u nazivu , poslao sam pogresnu sliku, ovo je lobivija

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2013 u 13:07

kaktusi  iz grupe  gymnocalycium baldianum
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2013 u 21:11
Gosp. Janko, ovako rascvjetani na hrpi su prava paša za oči.StarCool 
Pretpostavljam da su to vaši sijanci.  Koliko im treba vremena da narastu do te veličine kao ovi vaši sa slike ?

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2013 u 10:04
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.