Kaktusi Janka Čordaša |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 20> |
Korisnik | |
Janko Cordas ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 21 Travanj 2013 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 245 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sijanci iz grupe astrophytuma |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Janko Cordas ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 21 Travanj 2013 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 245 |
kaktuse ću sijati dokle mogu hodati i dokle me služe moje oći,a to je dokaz iz moje slike sijanaca.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Sijanci su me fascinirali, bravo !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
a kod mege još ljepše ,cvatu mi i ruže i kaktusi !
|
|
![]() |
|
ISPRAVLJAM.
a kod mene još ljepše,cvatu mi i kaktusi i cvijeće ! |
|
![]() |
|
staklenik i štandu poredani visine do 1 m. Mammillarije su visokke 62 cm.,a astropytum myriostigma 65 cm.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Gospon Čordaš, imam jedno pitanje: cleistocactus strausii mi je prošle godine cvao početkom srpnja, a ove godine ne pokazuje želju za cvatnjom, u čemu je problem, da li znate ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikice!Meni je notocactus lenighausi procvjetao kad je imao visinu 20 cm.i to 4 žutih cvjetova ,a poslije toga više ni jedan put , a sada ima visinu preko 50 cm. Sada izbacuje bebe dole oko korjena,
Znam samo da cleistocactus strausi prvi put kod nas procvjeta kada ima visinu do 2 m.i debljinu 5 cm. a da ga oprašuju u svojoj domovini samo kolibrići.Znam da kod nas rjetko kome procvjeta i jedan put. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasno, stvarno sam oduševljena svime što nam prikažete
mogu misliti kako je to vidjeti u stvarnosti kapa dolje, barba janko ![]() |
|
![]() |
|
kaktusi gymnocalycium iz grupe baldianum
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jooojjj predivni su.....moj bi Pedro tu uživao
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
U pravilu nisam ljubitelj kaktusa u onom smislu da ih želim imati, nemam niti jedan kaktus, ali ovo što sam vidjela kod vas gospodine Janko, nisam mogla ostati ravnodušna i imam potrebu reči da je prekrasno kada čovjek ima hobi u kojem cijelog sebe daje. Ovo što Vi i Vaša supruga radite i naravno Vaš Rex je vrijedno svakog divljenja. Takvu kolekciju kaktusa uz tako predani rad mogu imati samo pravi zaljubljenici i nježna duša čovjeka, koju Vi zasigurno imate i baš je lijepo što ste nam se pridužili da i šira javnost sazna za ovu Vašu kolekciju jer je doista vrijedna svakog divljenja.. Prekrasni su mi i Vaši ljiljani, a i vrt je vrijedan svake pohvale. Od sada ću biti stalni posjetitelj ovih stranica o Vašim kaktusima, želim Vam puno praunuka i da se još duuuugo družimo na ovom forumu. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
kakrusi iz grupe gymnnocalycium baldianum ,tamno crvene boje,kod prve cvatnje su tamne ,a kod slijedečih cva
![]() tnji idu u svjetlije boje do roza. |
|
![]() |
|
na predhodnoj slici su noto cactusi ilobivije
|
|
![]() |
|
![]() grupa iz gymnocalycium baldianum |
|
![]() |
|
greska u nazivu , poslao sam pogresnu sliku, ovo je lobivija
|
|
![]() |
|
![]() kaktusi iz grupe gymnocalycium baldianum |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Gosp. Janko, ovako
rascvjetani na hrpi su prava paša za oči.
![]() ![]() Pretpostavljam da su to vaši sijanci. Koliko im treba vremena da narastu do te veličine kao ovi vaši sa slike ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |