Catalpa - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 678910 70> |
Korisnik | ||
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ha ha puno je travnjaka jer vrt ima tri godine a dio iza kuće je star svega godinu dana znam da neće tako ostati,bit će još puno popunjavanja draga ajama i veselim se tome.Hvala i navrati
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nona drago mi je da si tu i da ti se sviđa iako možda sam malo pregusto zasadila neke biljčice lp
|
||
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Gute nema baš puno km samo uskoro ja neću biti tu i hvala na posjeti lp
|
||
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sutra je novi dan.
|
||
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prvi red si ruže cajevke drugi dva grma plavih irisa u sredini sikavica iza toga je bijeli iris pa još iza grm jasmina i lovorvosnje bas se dobro ne vidi oprosti pišem mobitelom. Inače taj kutak mislim preurediti .
|
||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo i mene da ti poželim dobrodošlicu! Nije me bilo neko vrijeme na forumu zbog ljetovanja, a kad ono evo nama novi prekrasan vrt prepun divnog cvijeća. Vidim imaš i Zaru, ja obožavam životinjice. Sad ti ostavljam pozdrav do moje slijedeće šetnje...
|
||
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo i mene u posjet tvom vrtu, prelistala sve od pocetka vidim da imas lijep i prostran vrt ,bogat svim biljkama i yivotinjama sve uredno i pod konac cestitam
|
||
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala na dorodošlici i pohvali,moja Zara je malo velika pa kad krene u trk i igru molim se da niš ne pogazi.Tako je to sa životinjicama u vrtu zar ne bugice lp
|
||
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Fani drago mi je da si došla u moj vrt,nadam se da će biti bogat još ima puno toga za napraviti lp
|
||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga catalpa,
pregledala sam tvoj vrt i ostala oduševljena. Iako kažeš da si početnik, već sada imaš krasne biljke koje si lijepo ukomponirala. Sa ovakvom okućnicom i ljubavlju prema biljkama, vrt će ubrzo postati pravi cvjetni raj. |
||
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga SlavujVk jako sam sretna sto si došla u moj vrt i neka bude kao sto si rekla cvjetni raj. Uz vrtove i znalce poput tebe i drugih sjajnih ljudi na ovom forumu nadam se da ću uspije ti.
|
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo je jednostavno neopisivo lijepo ! Potices me tocno na razmisljanje kaj mogu promijeniti da bi bilo isto tako lijepo ! Meni je ova kombinacija fenomenalna ! |
||
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Gute hvala na posjeti uvijek si rado viđen gost.Na slici ovaj kutak izgleda ljepše a irisi su se previše razrasli pa ih moram presaditi, bit će jako gusto kad iza poraste jasmin i lovorvišnja vidjet ćemo lp
|
||
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |