Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 113> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proljeće, ne muljaj! Nitko ti ne vjeruje pa ni ti sama sebi s ovakvim bezalkoholnim izjavama!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Nadam se da ću uspjeti i ja doći , jedino ne mogu dugo ostati budući da mi mali ima logopeda u 18,30 sati. Baš bih vas voljela upoznati.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Povedi ga sa sobom - budem ga ja uzela na individualnu terapiju, nisam logoped (kao što NEKI misle i tvrde - prepoznat će se!) već rehabilitator, ali sve za dužu kavicu Morema!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
E pa ti stvarno nisi normalna izzy!!!
Kao prvo jel ti vidiš koliko je sati, zašto nisi na poslu?
A kao drugo tako si me nasmijala sa samo dva posta, a ako ovako nastaviš, onda ćeš mi stvarno uljepšati ovaj prekrasni dan.
A što se tiče podbadanja u gore navedenim postovima, uopče se neću oglasiti, pravit ču se da nisam niti pročitala.
Ma ne mogu, nema šanse....znam da me oba sljeduju...
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. priznaj da bi ti život bez mene bio isprazan!!!!
|
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Nek on samo bude doma s taticom i sekom, hoće i mama malo uživati
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Morema imaš pravo!!!
Ako se ti malo opustiš doći ćeš doma odmorna i opet ćeš biti za svoju dječicu tu!!!
Tako je i kod mene slučaj.
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
curke vidim kod vas veselo a kod nas u Ri danas kava i nigdje nikoga na forumu.Sigurno sređuju frizure za danas |
|
![]() |
|
Kako misliš nigdje nikoga, a šta smo ti mi???
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Hehe vi ćete sljedeći tjedan sređivati frizuru
![]() Jel vi znate da se priča o zajedničkoj kavici Rijeka-Zagreb?
|
|
![]() |
|
Naravno, ja sam već upoznata, ali ostali možda ne znaju, pa ne bi bilo loše da to ovdje i napišeš, onako nadugo i naširoko, pa tko voli nek izvoli.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare pričaj ne drži nas u neizvjesnosti. Priča na sunce
![]() |
|
![]() |
|
Eto , ja to ukratko ....
![]() |
|
![]() |
|
Proljeće ne bi ni ja to bolje ni kraće napisala
![]() A kad će to biti još se ne zna,ali bilo bi dobro prije prvih snjegova s obzirom na uvijek spremne cestare
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
No dobro nije bitno kad će biti, bitna je dobra volja i dolazak
![]() |
|
![]() |
|
Bilo bi super da se svi nađemo
![]() ![]() A sad skužajte idem nešto i ja sprčkati na glavi,ipak će danas bljeskati blicevi
![]() |
|
![]() |
|
Mare vrlina mi je da objasnim sve u dvi-tri riči. Nisam ti ja baš neka brbljivica i prilično sam tiha, mirna i povučena.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Takva sam i sama
![]() |
|
![]() |
|
![]() Jesi složila glavu? Pardon frizuru???
![]() ![]() ![]() Glasovat ćemo za najfrizuru riječke kavice, pa ti sad vidi!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mare i sve ostale riječanke lijepo se zabavite na kavici
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nakon ohoho vremena "zavirim"ovdje i naravno da naletim na "kavice" neke.Pa ja ću stvarno povjerovati da ih nanjušim(jesam li ja to ovisnik??!
![]() Ok,idem gledati sad sve propuštene radove(dođem dogodine jer prije nebum stigla sve pregledati)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |