natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 109> |
Korisnik | |
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma daaaaaaaaaj, pa kak se ja obrukam....a ne necu se obrukat kad ti pokazem baranjsku kucu...kontam da bi ju djeca bolje izmodelirala...i to ne bilo koja djeca, vec ona u predskolskom...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
nemoraš, odustajem...naučila sam kada treba stati kod nečega što ti ne ide...jednostavno, ne brukati se ....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
onda mi je znat sto ti poklonit za rodjendan...ima jedna knjiga...kako nauciti crtati, slikati...tak nest...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
drage moje...goga, lula, mamaa, malena malena, anastazija, piramida i izzy zahvaljujem vam na lijepim riječima i pohvalama za moju škrinjicu...inače volim raditi na kutijicama i kombinirati različite bordure, spajati različite dezene, a još kada se dogodi ovako zgoda da je nekome baš rad namjenjen, ondda dolazi posebna inspiracija...
malena malena ima puno toga što mi još uvijek ne ide baš od ruke, ali sam poznatog lavovskog temperamenta, pa nikako ne odustajem, već vježbam, vježbam i vježbam... ![]() ali zato priznajem da mi crtanje i slikanje ne ide, ama baš nikako, unatoč silnom vježbanju, vježbanju i vježbanju... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Draga, za početak ne postoji "kranje" ideja, već samo inspiriranje! Nitko ne može napraviti identičnu stvar kao i netko drugi, zato su nam radovi unikati... A meni je drago što sam te inspirirala jer ti je kutijica doista krasna!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Slažem se sa curama,škrinjica je stvarno jako lijepa i bila bi prekrasan poklon i prazna.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ova škrinjica vrijedi više nego da unutra staviš zlatnu polugu. savršena je!
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
jel ima nešto da tebi ne ide od ruke? slika je tako dobra, ali kutijica me stvarno očarala!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
oni posljednji suncokreti su me oduševili
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps naravno i škrinjica je krasna
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
i meni se jako svida kako si to iskombinirala bordure....a pogotovo unutrasnjost kutijice...pretpostavljam da je bilo tesko raditi unutrasnjost zbog kutova...a trakica je šećer na kraju...u nedostatku vremena sam u prethodnom postu stavila samo smajlica...
|
|
|
|
![]() |
|
lula...drago mi je da ti se sviđa...
|
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Jako lijepo....iskombinirano s ukusom...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
primavera, hvala ti...pohvala od tebe puno mi znači...
evo jednog malenog rada, neka mi izzy oprosti što sam malčice ukrala njene ideje...naime, trebala sam nešto originalno za darak, a kako je izzy to osmislala najoriginalnije što je mogla, malo sam njenu ideju modificirala na svoj način...dakle, i ova malena škrinjica će poslužiti za novčeke jednoj osobi... namjerno sam je ostavila sa neobrađenim i neobojanim drvenim dijelovima .... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Dakle suncokreti 100 jezika govore....
![]() ![]() ![]() A naročito je dobro ovo s uvidom u prije i poslije.... super
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Prije - poslije, razlika dan - noć, krasna slika, moja čestitka!
|
|
![]() |
|
frezija....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
super su ti suncokreti.... slikica je ispala baš vesela....
|
|
![]() |
|
hvala cure...da, dobra ne usporedba...mislim da sam kod neke od nas i pročitala prijedlog da stvarčice uslikamo prije i poslije dorade....da se lijepo vide usporedbe što smo od nečega napravile....
|
|
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Savršena je slika, pogotovo mi se sviđa kad se vidi i kako je to izgledalo prije, i kako si je super doradila.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |