Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 165> |
Korisnik | |
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bromelija prekrasno ti okruženje
![]() Cvijeće prelijepo s puno vrsta i raznih boja.
Tu se stvarno može uživati, a kao što vidim Tarzan to i radi
![]() I htjela sam te pitati za ovu biljčicu skroz desno na slici - ovi šiljci:
to je kućna biljka pa je po ljeti izneseš van ili?
Baš mi je super, čini mi se jako efektna.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Bromelija, draga, ma tko kritizira gomilanje slika? Samo ti gomilaj, ljepote nije nikad previše.
Novi klematičnjak (a di si molim te to ime iskopala ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ljubimac Tarzan u lovu na žabe ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nekoliko cvijetnih motiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() evo nekoliko slikica iako nisu baš kvalitetne.....a vidim da su i kritike na gomilanje slika pa se ustručavam pogled na novi klematičnjak ....sa četiri nova primjerka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Clivia je čarobna, ali od zadnjih slika ovo je moj favorit
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Šarenolisna bugenvila, hibiskus i lopoč - ovaj put moji favoriti!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Joooj Bromi pa tvoj vrt i biljkice su zaista divni...novopristigle, novoprocvale...zaista sve izgledaju divno..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jednostavno prekrasno.
Nisam znala da crnac razvija cvijet, baš je simpatičan...
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam bila na šetnji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa imala sam zaostataka od skoro deset stranica. A tvoj se vrt rascvjetao punim sjajem. Ne znam je l' me više oduševljavaju panoramske slike, gdje se vidi cijelo okružje ili pojedinačno cvijeće!
Ipak imam dva favorita uz sve ono predivo.... božuri, pelargonije, ruselije, klematis....
dakle favoriti su mi hibiskus ali posebno ljubičasta fuksija. Predivna je!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
stvarno imaš šta pokazati, ne znam ima li u kojem drugom vrtu više vrsta nego kod tebe, i to prvoklasnih biljaka
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ja opet došla malo zijevat kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Uživala sam u šetnji tvojim prekrasnim vrtom!!Ljiljani su mi favoriti !
Slažem sa sa gioia,i ja mislim da je to coreopsis,i to onaj trajnica(djevojačko oko) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() onaj zuti cvjetic dal nije coreopsis grandiflora,meni jako lici... cvjece je predivno,po ovom kisnom danu uzivala sam ![]() |
|
![]() |
|
još da vam samo pokažem kliviju i neću vas više daviti ponovno je procvijetala i to sa dva cvijeta...
|
![]() |
|
lopoč prekjučer posađen već danas izgleda ovako, a dubina vode 60 cm
![]() nadam se da će uskoro biti ovako samo sa crvenim cvijetom ![]() procvijetala još jedna lantana ![]() ivančice ![]() mumilus ![]() sirotica ![]() svaki dan je sve više ljiljana ![]() opuncia i lavanda ![]() još čekam ovu lantanu ![]() ![]() počeo je i zapharantus cvijetati ![]() ruselija ![]() znalci molim pomoć kako se zove ovaj preljepi cvijet ![]() begonija ![]() kameleon ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Zimovalište za cvijeće!!! A ja mislila kuća. Baš je lijepo urešena.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |