Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije ili muškatle
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije ili muškatle

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7879808182 94>
Korisnik
Poruka
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 08:50
ajama, divne su - baš po mom ukusu. Embarrassed
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 09:37
smile141ajama, savršene su ti
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2014 u 20:14
Evo došle na svoje

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2014 u 20:18
i pojedinačno na prozorima, ovi su više u sjeni i cvatnja tek počinje

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 09:18
:-) Aralija, jako su ti lijepe...a to je neka pink boja?
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 09:57
aralija krasne su.kako ih održiš na prozoru .moje s prozora malo-malo pa lete
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 11:02

Iz tog razloga sam ja odustala od visećih.
Kad je puhalo (a nije još bilo ovako jakih vjetrova), ništa ih nije moglo zadržati na prozorima  Confused.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 13:11
Lu Lei , da pink su, do prije dvije godine sam imala crvene ali kako smo promjenili fasadu promjenila i boju. LOL

Ajama, Anastazija i moje su do prije pet šest godina letjele kao da imaju krila samo što su bolno aterirale na cement s 2 m visine, zato sada svaku žaldinjeru probušim pri vrhu, zavežem (zelenim koncem za vezivanjem povrća ) za radiatore, prozori se lako zatvaraju i otvaraju, Stavit ću sličicu iz prostorije, i nije tako ružno vidjeti kad se razvuku zavjese
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 13:20
Evo pogled iz prostorije s vezicama

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 14:13
vrlo domišljato,bravo
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 15:21

ha ha ha..svaka čast na ideji....ovo vrijedi ukrast smile55

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 18:31
...aralija, prelijepe su...originalna ideja!Clap...

moje nisu tako raskošne...

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 18:51

Lijepe su mi ove sa šarenim lišćem.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 20:58
Slažem se s Anastazijom, možda nisu toliko velike ali ovi šareni listovi im daju ljepotu ugodnu svakom okuClap
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 06:49
Meni su sve pelargonijice prelijepe... i sa šarenim lišćem i običnim, i svaka boja je predivna na svoj način. Uvijek sam mislila da nikada neću kombinirati rozu, ljubičastu i crvenu boju, pa sad na balkonu imam upravo te boje pelargonija. LOL I sviđa mi se. Inače, moje tegle na prozoru sobe su isto povezane. 
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 07:09
0ve godine sam se odlučila za bijele na zidu

a roza nijanse dolje uz zid

Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 07:11
Divno! smile64
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 15:04

dijana lijepe su.ja imam od prošle godine bijele i jako puno cvatu i nisu osjetljive
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 17:13
Prvi skromni cvjetić starinskih pelargonija Heart - Enrikova nona, prepoznaješ ih? 
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 17:15
Ljubičaste duple, viseće iz "korita"

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7879808182 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,859 sekundi.