Pelargonije ili muškatle |
Odgovori | Stranica <1 7879808182 94> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama, divne su - baš po mom ukusu.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lu Lei
Pustio korijenje Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama, savršene su ti
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Lu Lei
Pustio korijenje Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
:-) Aralija, jako su ti lijepe...a to je neka pink boja?
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija krasne su.kako ih održiš na prozoru .moje s prozora malo-malo pa lete
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz tog razloga sam ja odustala od visećih. Kad je puhalo (a nije još bilo ovako jakih vjetrova), ništa ih nije moglo zadržati na prozorima . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lu Lei , da pink su, do prije dvije godine sam imala crvene ali kako smo promjenili fasadu promjenila i boju.
Ajama, Anastazija i moje su do prije pet šest godina letjele kao da imaju krila samo što su bolno aterirale na cement s 2 m visine, zato sada svaku žaldinjeru probušim pri vrhu, zavežem (zelenim koncem za vezivanjem povrća ) za radiatore, prozori se lako zatvaraju i otvaraju, Stavit ću sličicu iz prostorije, i nije tako ružno vidjeti kad se razvuku zavjese
|
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrlo domišljato,bravo
|
|
|
|
Lu Lei
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ha ha ha..svaka čast na ideji....ovo vrijedi ukrast |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su mi ove sa šarenim lišćem. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se s Anastazijom, možda nisu toliko velike ali ovi šareni listovi im daju ljepotu ugodnu svakom oku
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni su sve pelargonijice prelijepe... i sa šarenim lišćem i običnim, i svaka boja je predivna na svoj način. Uvijek sam mislila da nikada neću kombinirati rozu, ljubičastu i crvenu boju, pa sad na balkonu imam upravo te boje pelargonija. I sviđa mi se. Inače, moje tegle na prozoru sobe su isto povezane.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno!
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dijana lijepe su.ja imam od prošle godine bijele i jako puno cvatu i nisu osjetljive
|
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 7879808182 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |