Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
je draga kat.rea..u srijedu kupim krpice s Murtera idemo napokon na godišnji,MM radi u komadu 10mj nema dana slobodno a onda imamo 2mj komadu slobodnog.Prvo idemo kod njega u Zaostrog ko nezna to je 20min od Makarske prema Dubrovniku,brat ćemo masline,ribarit pa ću pokušat poslati i koju slikicu,tamo je sve svekrvino tak da u vrtu imam samo svoj avokado za kojeg se veselim da vidim koliko je narastao.Sobzirom da telefon dolje nije moj a i veza je spora neću aktivno sudjelovat na forumu pa ko mi ima kaj reć nek pošalje mi pp.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Baš je lijepo kod tebe..... još uvijek cvijeće u cvatu, a kod nas, kako veli Niho, sve ćelavo..... kiša pada danima, a ono malo cvijeća što je još cvalo je sredio svisvetski mraz. Zato mi je užitak i osvježenje šetati tvojim i Lantaninim vrtom. Sedumi se me oborili s nogu..... baš su krasni onako poredani uz kameni zidić i školjkice. Jel se ti spremaš nekam na put ili ti to već za Božić kažeš...."dok me nema....."?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
a ovaj sam masakr svog stupidnog susjeda morala pokazat,iza bršljana je bila prekrasna ogromna maslina koja u životu sveukupno nije dala 10kg ploda on ju je odrezo kao da mu život o tome ovisi je rda će ju pomladit kao ok ali..sad je nakaradna a poanta svega ne samo što je uništio drvo koje je raslo od života njegove prababe nego on i prodaje tu zemlju nekome ko će kupiti za napravit viksu..pa onda je valjda bolje da ju je ostavia..onjko to ne kuži ..baš mi ju je ža bila je velika i kad sam ja bila mala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ovako sam posložila svoje tegle za zimu dok me nema..nadam se da će sve biti ok,nema ih tko paziti pa će ih kiša sama zaljevat
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala plavooka i dobrodošlau moj vrt tako i na forum
![]() |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Stvarno prekrasno je sve...dvoriste prekrasno , a biljke jos ljepse
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala djevojke na šetnjici i na pohvalama
![]() hoya hvala na uputstvu..možda da samo jednu živu grančicu položim u zemlju pa ak se primi lako je odrežem ha?
lišća od divlje lozice ko u priči po dvorištu jučer smo lave i ja imale akciju skupljanja pa smo onda osijetljive biljkice ušušurile...jel mogu ja to lišće na proljeće ukopat jednostavno oko cvijeće ili je ipak pametnije da ga maknem kao što sam radila sve ove godine?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepo sam se opustila šetajući tvojim dvorištem. Pored predivnih biljčica koje imaš, vidim stižu i prinove. Tako ti je sve lijepo i uredno. Pitala si za razmnožavanje calocephalusa. Ako imaš graničicu koja raste uz zemlju sigurno je već pustila koriječiće. Ali, i ako samo "odkalaš" grančicu sa petom uhvatit će se - samo ne smije biti u jako vlažnoj zemlji.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista, kao da smo tisućama kilometara udaljeni.. Kod mene ničeg osim zelenila trave te pokojeg grmića i sve više golih grana - a kod tebe ljepote..!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasni cijetići, divota za oko u ovo godišnje doba...imaš stvarno sreću da imaš takvu klimu, da i zimi ima se što pogledati, baš sam uživala šetajući tvojim vrtom
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Neponovljivi je užitak svaka posjeta tvojem originalnom vrtu. Duda sada je studeni-studeni, au tvojem vrtu sami krašuljci i krašotice.
Fascinira me kako sve skladno složiš, tj, ukomponiraš da djeluje tako istančano i profinjeno.
Tvoje biljke koje si mi poslala lijepo napreduju, brinem o njima, mazim ih i pazim, ali nikak da ih poslikam.
Veeelika pusa tebi i maloj srnici.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
haha niho ne beri brigu bum je več nećim podmitila ili imam bolju ideju dođem k njoj i opa
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E da znaš Triša mi je potvrdila da neće ništa dirati od cvijeća ----
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
istina je cure kod nas uvijek nešto cvate bez obzira na zimu..bergi hvala na upozorenju i na potvrdi imena al neznam šta će biti sa cvijećem pa stalno pada kiša a to kaktusići i sukulenti stvarno nevole
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Stvarno se kod tebe ne bi reklo da je zima! Sve cvate i krasno je! Ipak je kod vas u Dalmaciji drugačija klima nego kod nas!
Onaj sukulent što si nabavila na prethodnoj stranici je lewisia kako ti je već netko napisao.
Pazi na nju, meni ni je uspjela opstati, valjda traži dobro drenirano tlo (istrulila je preko zima) Inače krasan cvjetić koji se meni jako sviđa!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj vrt kao usred ljeta!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pa tvoje cvijeće je još uvijek prekrasno.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala Otok moj naklon prava si enciklopedija
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Evo...naš znalac me preduhitrio! Bravo za našu Otok!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |