natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 109> |
Korisnik | ||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slika sa suncokretima je stvarno savršena,odločno si je doradila,i dobro iskombinirala boje.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
hahaha...nemam ni ja pojma o čemu pričam
![]() ali hvala ti za lijepe komentare o meni i o mojim radovima, i što me smatraš prijateljicom... |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Nemam pojma o čemu pričaš....
![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
hvala ljube, jer zaista s etrudim raditi na svojem usavršavanja...moja
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Iako je kako curke kažu razlika drastična, moram napomenuti da je i za onu bez dorade potrebna mirna ruka i veliko umijece...bravo draga...za tebe stvarno doslovno vrijedi...svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduješ.
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Razlika je zaista drastična, jako, jako mi je lijepo. Vidi se da je ljeto (makar samo kalendarski) kada je nastupila ekslozija suncokreta na forumu. Sve ljepši za ljepšim radovi. Bravo Nataša
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, prekrasnoooooooooooo!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
hvala vam cure....hvala... moram priznati ( a nije lažna skromnost u pitanju), da su i ovo bile porođajne muke...željela sam da ispadne što bolje, pa sam dosta uložila truda, pa se naposlijetku i meni samoj sve više i više dopadaju...još sinoć sam mislila da je totalni promašaj u pitanju, ali sada se počinjem stapati sa njima (suncokretima)
|
||
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Nataša ovo je prekokrasno!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
predivno!
jos bi samo nadodala da bi mogla staviti obje slike - prije i poslije doradivanja...razlika je drasticna... |
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Nataša platno je
![]() Bravo!!!
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
![]() |
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Prekrasno je, i motiv, i igra bojama, savršeno!!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
|
moj prvi veliki rad...
platno 40 x 60 cm i.... naravno .... omiljeni nam svima suncokreti...očigledno vlada velika suncokretomanija ovih dana... ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Nataša sve je lijepo, ali oni okviri su pre,pre,preslatki!!! |
||
![]() |
||
|
hvala karmen...ti uvijek vidiš ljepotu u svemu...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Meni je baš savršena u svojoj nesavršenosti
|
||
![]() |
||
|
nije da mi se ne sviđa, već joj sada pronalazim mane...odnosno, greške koje sam napravila... bašđ naprotiv, ona mi je vrlo mila jer joj je oblik tako poseban, kada sam je kod peveca vijdela, znala sam da je moram imati i što ću u nju staviti... ali, sada joj pronalazim greške koje bih u ovom trenutku i sa sadašnjim iskustvom znala izbjeći... |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |