Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 109>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 18:41
Slika sa suncokretima je stvarno savršena,odločno si je doradila,i dobro iskombinirala boje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 15:24
hahaha...nemam ni ja pojma o čemu pričam smile61...
ali hvala ti za lijepe komentare o meni i o mojim radovima, i što me smatraš prijateljicom...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 15:14
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

hvala ljube, jer zaista s etrudim raditi na svojem usavršavanja...moja smile52to najbolje zna...sati i sati sjedenja i proučavanja su iza mene i ovog rada...a o sljedećem, i sama najbolje znaš Wink

Nemam pojma o čemu pričaš....smile61...ma uostalom znam, ali za mene je svetinja ...kad mi netko nešto kaže ili pokaže , dok sam o tome ne progovori, ja sigurno neću. To je stvar povjerenja i stava prema toj osobi. A kad i odluči staviti svoj rad na svjetlo dana , što time dobivam ako kažem ...znate ja sam ga vidjela prije vas, e ovo drugo je stvar prijateljstva. A dušo moja tebe smatram prijateljem...A ida te pokušam kopirati...nema potrebe ...uvijek se vidi tko je original, a tko kopija. Pusa.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 15:08
hvala ljube, jer zaista s etrudim raditi na svojem usavršavanja...moja smile52to najbolje zna...sati i sati sjedenja i proučavanja su iza mene i ovog rada...a o sljedećem, i sama najbolje znaš Wink
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 15:02
Iako je kako curke kažu razlika drastična, moram napomenuti da je i za onu bez dorade potrebna mirna ruka i veliko umijece...bravo draga...za tebe stvarno doslovno vrijedi...svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduješ.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 14:14
Razlika je zaista drastična, jako, jako mi je lijepo. Vidi se da je ljeto (makar samo kalendarski) kada je nastupila ekslozija suncokreta na forumu. Sve ljepši za ljepšim radovi. Bravo Nataša
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 13:37
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, prekrasnoooooooooooo!!! smile211
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 12:17
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

predivno!

jos bi samo nadodala da bi mogla staviti obje slike - prije i poslije doradivanja...razlika je drasticna...

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 12:11
hvala vam cure....hvala... moram priznati ( a nije lažna skromnost u pitanju), da su i ovo bile porođajne muke...željela sam da ispadne što bolje, pa sam dosta uložila truda, pa se naposlijetku i meni samoj sve više i više dopadaju...još sinoć sam mislila da je totalni promašaj u pitanju, ali sada se počinjem stapati sa njima (suncokretima)
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 12:09
 smile120
ANĐELKA
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 11:57
Nataša ovo je prekokrasno!!!!!!ClapClapClap 
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 11:53
predivno!

jos bi samo nadodala da bi mogla staviti obje slike - prije i poslije doradivanja...razlika je drasticna...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 11:28
Nataša platno je smile94!!!

Bravo!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 10:50
smile211Nemam komentara... Prekrasno!
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 10:49
Prekrasno je, i motiv,  i igra bojama, savršeno!!!!!!!!!!!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 10:43
moj prvi veliki rad...
platno 40 x 60 cm

i.... naravno .... omiljeni nam svima suncokreti...očigledno vlada velika suncokretomanija ovih dana... smile71

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 15:30

Nataša sve je lijepo, ali oni okviri su pre,pre,preslatki!!!

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 14:28
hvala karmen...ti uvijek vidiš ljepotu u svemu...
smile78
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 14:26
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Potpisujem Lulu u svemu i samo nadodajem ako se meni moj rad nešto nesviđa onda kažem da je rustikalan i da tako baš mora biti. Meni je tvoj rad baš lijep ne znam šta se tebi ne sviđa

nije da mi se ne sviđa, već joj sada pronalazim mane...odnosno, greške koje sam napravila...
bašđ naprotiv, ona mi je vrlo mila jer joj je oblik tako poseban, kada sam je kod peveca vijdela, znala sam da je moram imati i što ću u nju staviti...
ali, sada joj pronalazim greške koje bih u ovom trenutku i sa sadašnjim  iskustvom znala izbjeći...

Meni je baš savršena u svojoj nesavršenosti
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 14:20
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Potpisujem Lulu u svemu i samo nadodajem ako se meni moj rad nešto nesviđa onda kažem da je rustikalan i da tako baš mora biti. Meni je tvoj rad baš lijep ne znam šta se tebi ne sviđa

nije da mi se ne sviđa, već joj sada pronalazim mane...odnosno, greške koje sam napravila...
bašđ naprotiv, ona mi je vrlo mila jer joj je oblik tako poseban, kada sam je kod peveca vijdela, znala sam da je moram imati i što ću u nju staviti...
ali, sada joj pronalazim greške koje bih u ovom trenutku i sa sadašnjim  iskustvom znala izbjeći...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.