mare-nostrum početak |
Odgovori | Stranica <1 7980818283 100> |
Korisnik | |
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mala psiha romantična , nježna, Za male curice koje se igeaku velikih cura. pitanja u svezi nje : ona je shabi ili si je tako pobojala? Brinu me klinovi kojima je ona pričvrščena. Moja (ne ona koju sam dobila od tebe nego druga) imala je samo jedan klin, normalno odmah je gornji dio s ogledalom ispao iz ležišta i sda razmišljam kako je uglaviti. Glupo mi ju je pokloniti ako će ovaj gornji dio cijelo vrijeme ispadati.
Kantica za vodu jako, jako lijepa . Pretpostavljam da si je sama s bojicama doradila. Gdje si je uspjela naći? Morat ćeš jako paziti na novčanik. Izgleda original Esperit, a u takvima više manje ima dosta novaca i normalno pokoja zlatna kartica. Prava ješka za lopove |
|
Sponzorirani linkovi | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje baka,anđelka,mumica,slavica,rosa,gogs i felina.........puse i veliko hvala
slave novčanik izgleda dobro a stanje u njemu sve lošije.....
vidim da se većini sviđa upravo kantica.....a ja biserka kupila samo jednu.....a bilo ih je puno u kauflandu prije nekih mjesec i pol.....
felina na psihi nije shabby nego nova "nova" tehnika.........lagano pobrusiti finim šmirgl-papirom obojane rubove a nakon toga prstima brzo nanijeti drugu boju........eventualni višak obrisati....... klinovi te ne trebaju brinuti,drveni su i gotovo je normalno da puknu.......ali na isto mjesto zakucaj 8 ti ili TM) one male čavliće za beton......one bez glave ili one kojima se jednim udarcem čekića otkine višak......
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo mare, cvjetna psiha je kao bombon, ori-gigi, dodje mi da se "naruzim" (nasminkala sam se dva puta u zivotu), kantica za cvijece je tako slatka, romanticna, lijepo si je pobojala, novcanik je super (lose stanje u njemu je zarazno)
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare,krasne stvari si uradila,bas mi se sve svidja posebno kantica,ukrast cu ti ideju.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoji bi radovi mogli posatati modni hit foruma
Nešto si mi romantična i puna srčeka |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare, ma jesi li se to ti zaljubila - ružice i srca frcaju na sve strane.
Ponovno krasni radovi. |
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hahaha.....baš ste me nasmijale........ne,nisam se zaljubila......
sarita za kanticu slobodno ukradi ideju.......ako misliš na nacrtanu trakicu......to sam vidjela negdje i jako mi se svidjelo.......samo što sam ja antitalent za crtanje pa mi je mašnica takva kakva je,jadna.......to bi biljana super napravila.....
hvala vam što me budno pratite,jače ste od red bulla
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni novi radovi, baš onako za mlade dame prava psiha,
ali kantica je i moj favorit iako su mi je i novčanik odličan, što bi ovi iz Esprita rekli na makeover? Ukrali bi ideju!!!!!!!!! |
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i ja stigla.... tebi više ne znam što reći.... svi su te već nahvalili ali znaš i sama da je sve super. ne mogu se sjetiti ni jednog tvog rada da mi je bio onako... morat ću otići na prve radove, možda tamo nađem nešto
šalim se naravno....
i meni su malo sumnjiva ona srculenca na komodici... hmmmm? pa ruževi ... možda šalješ nekome pisma onako sa utisnutim poljupcem?
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare, od psihe, pa kantice do novčanika....sve ti je taaakoooo dobroooo...predobro!!!
A to je znaš, jako neobično za tebe...jako...mislim stvarno... Jesam li ja prestara da ti mene posvojiš, da se preselim kod tebe? |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kantica je preslatka - ali moja je ljepša
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam što dodat. svi već kometirali, nahvalili te. mogu im se samo pridružiti
|
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare cvijetići (ružice čak),srdašca,trakice ,mašnice...jesam li ja što propustilaSlijedeće su leptirići???
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove psihice su zakon. Cijelo vrijeme sam razmišljala što u nju ubaciti i moram ti priznati da ti je odlična ova ideja s ruževima. Ipak, meni se jako sviđa kantica.... |
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje lijepo je ujutro uz kavu čitatati ovakve komentare
anastazija iš,iš od mene s tim kissovima......davno sam ja to prerasla
mareD malo si mi prestara za posvajanje ali mogle bi nešto dogovoriti
primavera tvoji komentari su kao lijek.......uvijek se bolje osjećam nakon njih
mima moram priznati da sam već u nekoliko navrata imala leptire u rukama tako da niš nije isključeno.........
hamara ko da ih je isti majstor radio,jel?
šabica,more,karmen
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
au ja jadna za tvoj poklon nisam odabrala ružice kao motiv a ti izgleda samo na to padaš trenutačno ,jo,jo,jo skroz sam fulala ali šta je tu je, moje ružice ni nebi bile ovako fine kao tvoje ,a šta se tiče novčanika ja bi ga bila spremna udomiti i bez kuna u njemu i bez obzira na marku
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je super i sve je za pet...!!!
Kantica je preslatka,i ja sam sličnu ( moja je veća) dobila na poklo, tako su prekrasne.
A čitam da imaš i novu tehniku, ima ona neko ime???
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga file neka nisi odabrala ružice........za sada ih je dosta......
a šta ću ja jadna......još dumam ali niš pametno nisam smislila u vezi swapa.......sve se nadam da ću se jedno jutro probuditi prosvjetljena......a vrijema ide a od mene niš........i priznaj da bi ipak radije novčanik s kojom kunicom
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
priznajem,istina mare šta je bolje bolje je
|
|
Odgovori | Stranica <1 7980818283 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |