enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 7980818283 221> |
Korisnik | |
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijep ti je pakujac Nono. Kako to da već cvjeta? moj tek u pupovima
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka i Gricka taj pakujac imam još od mpm a nje nema već 11 god. on se sam osjemeni i nikne na raznim mjestima uhvatit ću sjemena za vas
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
počelo je proljeće i kod tebe, sve ti lijepo izgleda
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pelargonije,vodenike, begonije
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da nije važno, ali moram reči. Jako mi je dobra ideja s crvenom bojom
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne kasni jaglac. I moji prošlogodišnji tek sad cvjetaju. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno si se ponovila Nona. Mogu si zamislit, koja će to raskoš biti,kad se sve razraste i tascvijeta!
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi vrt! Uz onaj povrtnjak, pa kak stigneš?
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon, lorica10, anabistrica, Anastazija, tikvić
gt ma to je samo skoro 4000m2 , i jučer sam posadila 2 lavande, tamjan, karanfilić, alisium, 2 verbene sve skupa 40,00 kn , bila mi u posjeti mama od buduće snahe koja ima malo dvorište i komentiramo koliko sam do sada kupila ovog proljeća kod nje bi bilo prepuno dok se kod mene na ovolikoj površini izgubi i nahodaš se dok sve pregledaš... |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo i ekonomično može proći tko zna a ti očito znaš raspolagati
drago mije da si stavila jaglac, sad znam da mogu i ja svojega takvog posadit u vrt, valjda je otporan |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
One betonske žarninjere su super,izgleda da sam slaba na njih,baš je cvijeće u njima krasno.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari 551o
Camellia popodne smo mm i ja bili preko granice kupiti gorivo, gnojivo, cigarete i ostale sitnice koje su tamo jeftinije i kad sam ugledala ovaj izbor boja jednogodišnjih iberisa po 2,00 kn morala sam ih prošvercati , inaće su kod nas po 4,00kn jučer sam kupila bijeli a ovaj jasmin sam dopodne kupila kod nas 10,00 kn |
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro si to tržila.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se sviđa ova boja iberilisa koja je boje milke, jel si i nju prošvercala? |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica nikad mi dosta cvijeća inaće nisam lakoma ni zahtjevna
lorica10 na uranak si me obradovala i zaposlila zaslužila si jednu takvu samo da si mi bliže, da i ona je iz BiH |
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mm ju ovako gleda nesmije puno, ima malo povišen šečer, prije je znao smazat za dan cijelu
|
|
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ti je ulov krasne boje!
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
došla sam ti poviriti, a vidim nema te. lijep pozdrav uz preslatke potočnice.
|
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <1 7980818283 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |