moje biljčice |
Odgovori | Stranica <1 8081828384 150> |
Korisnik | |
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo kak sam krasna - HVALA Flavija |
|
Sponzorirani linkovi | |
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aha, gledam vas |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hana cvijeće ti je preprekrasno,jedva čekam da uslikas i ove ruze kad procvjetaju.
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rosie i ja jedva čekam,vjeruj mi! To bude značilo da je ljeto- jedva čekam
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej, iste su i imaju po 22 lista.....dobro je to Flavia izvagala
slatka ti je ptičica, kod mene ih se puno skuplja kod Cezara i jedu zajedno |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel "načeta" Pina Colada? ...mislim da se malo počastimo....
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna ti je cikasica (tamo sam ti kod Bromi napisala recept za bolji uzgoj).
A ptičica, ako joj i bude hladno, gladna neće biti |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala curke! Ptičica je cijelo jato samo ih ne mogu uloviti jer su na vočkama...a hrane imaju,nema straha.. baš su super
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je načeta pinacolada, samo se počastite
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palma je prekrasna. A snimka s ptičicom za deset! Kako kaže otok, i meni lete ptice al' nisam uspjela uloviti nikad. Dok se ja dignem i uzmeme fotić one već daleko.... |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aj Otok ja otišla po ozbiljni recept za cikasicu a kad tamo žurka....ok, može i to
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bilo bi super napraviti tulum pod palmama, sa pinacoladom
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok palme njišu grane
i cijela varoš spi behari dok mirišu ...... |
|
kockavica
Već proklijao Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna palma Hana, a i ptičice nemoraju mariti za hranu u ovim hladnim danima...
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jojj,, dirnula si me sa ovom preljepom pjesmom
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A,znači,ti ločeš pinakoladu pod palmom!A Flavija je,jadna,morala odrezati 2 lista onoj jednoj cikasici,da se ti i Bromi ne svađate čija je ljepša,kak je lukava.Bome joj je uspjelo-obadve su najljepše!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni pokloni. Moj papagaj bi se zaljubio u tvoju ptičicu, kako mazi i ljubi plastičnu....
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok..da znaš da mi je cijeli dan u glavi ta pjesma,i prije nego sam vidla što si napisala....ludo.. vani vije snijeg a ja pjevušim o palmama.A kak i ne bi kad Rain veli da ločem pod palmom....pa kaj ti ja ličim na tak nekog
Kockavica hvala ti na pohvali,i da nemoraju ptičice strahovati za hranu Smrcko |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fino bogami....ti ločeš pod palmom pina-coladu , a nama dvojka!...mogla si nam bar nekog direkta poslat da se i mi veselimo, kaj ne Rain ?...i još pjevaš besramno ....!!!
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ne ločem...to Rain misli, a direkta nemam...
ma ne pjevam..... imam ja lijep glas kaj se toga tiće ali me grdo čuti a kad si me već tak lijepo smjestila pod palmu di je kakav komad koji bi nosil koktele? solo pod palmom? |
|
Odgovori | Stranica <1 8081828384 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |