Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 104> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eto vidiš kak je lijepi taj tvoj brijeg! Rascvjetan, zeleni, šareni, osunčan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno Konti, baš krasno
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Konte, divota.Najedamput cvijeća na sve strane.Još ti i eche... onak lijepo cvjeta!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Echeveriu sam već drugdje pohvalila,vidim da i ti voliš ciceke,a cvijeće imaš ko u prići,pakujci ti već cvatu,ipak sam ja sjevernije od tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Kontesa , krasno! Pakujcici su bas slatki, jedvA cekam da moj procvjeta, pojma nemam koje je boje cvijet.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
odmah sam ozdravila kad sam vidla tvoje slike.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
TB ako je tako onda ću redovito slikati pa buš zdrava i čila
![]() Anaida, Otok, Anastazija ![]() Bako...na tom mjestu je bila naslagana građa, a cvijećke sve na privremenim mjestima..za neke cvijećke sam se i sama začudila da ih imam ![]() Maso i ja čekam da procvatu još neki pakujčeki i još mi je draže da ne znam koje su boje...ovi su već viđeni u vrteku ![]() ![]() Kaktus...niš mi o cicekima ne pričaj...mi svoju macu damo sterilizirati jer se otela kontroli i onda mi se u subotu dođe susjedina micika omaciti ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Konti,nemoj se ljutiti na susjedu,takvim problema i ja imam,a moja maca također sterilizirana
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma kaj bih se ljutila pa nije ona kriva..maca je odlučila da bu ovaj puta tu izglegla
![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
polako se rascvijetava tvoj brijeg
![]() ![]() ![]() a kaj se tiče mace ..hmm....čuj sve to ide u rok službe dobrosusjedskih odnosa
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divno ti je i rascvijetano! neznam šta bi izdvojila, pakujci, fritiralia, hosta... sve je za pet
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Konte, tebe nema a onda nas obraduješ predivnim slikama!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
djevojčice
![]() imam samo par novih sličica..nekako sam se više ovaj vikend fokusirala na stvari na stolu ![]() rekla sam da ću ih preseliti, ali još su na starom mjestu i otvorili su sezonu ![]() ![]() sa desne strane je nekadašnja štala i ako uspije plan, trebali bi ju sakriti pasiflora i sarajkin klematis, a ispred toga presađujem cvijećke iz privremenih cvijetnjaka... šeboj tako fino miriši da je krasio u uskršnji stol kombinaciji sa irisima i jorgovanom ![]() ![]() vidjela sam ovu pokrivačicu kod Bromi, nit ja joj ne znam ime, ali jako je clatka i fino se širi ![]() malo ljubičica ![]() phloxić ![]() kozlokrvina je procvala ![]() ali i vejgela.. ![]() ginko se fino drži...još da dočekam da naraste ![]() ![]() i moji miljenici imaju pupove...lupinus ![]() ma jako se veselim svim cvijećkama pa svaki vikend hodam oko njih kao malo dijete kada se veseli svojim igračkama ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svi smo mi k'o mala djeca ............ svaki cvijetak nas veseli .........u tome je čar!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Susjeda , nasetala sam se i nadivila sam se tvojem cvijecu ! Zelim ti i dalje vrt pun sarenog cvijeca !
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Konte, nije loše fukusiranje na ono što je na stolu, ali ja radje bacam pogled na tvoj vrt i imam uvijek što vidjeti. Prekrasno je sve, veselim se lupinusima i njihovim slikama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma mogla si baš sliknuti i ono na stolu...
![]() Šalim se naravski.
Bregi su sve ljepši i raskošniji
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš ti je lijepo.
A zašto bi selila perunike. Sviđaju mi se tu gdje jesu. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |