Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 184> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tikvice su ukrasne i jestive, to je patišon tikvica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Stefkaja hvala na posjeti
![]() E hvala Silvek. ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrcko te patišone je moja baka nekad kiselila i mi smo to jeli...znači da je jestivo, a i fino je, koliko se sjećam!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
O Flavija, želim da što više stane i pretjeram. Sadila sam po grupicama u redove. Ali sve proklijalo, po kućici možda 6 zrna.Ovu godinu se učim, iduću će biti bolje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ma normalno
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Flavijica na savjetu
![]() ![]() Evo upravo izađem na balkon, kad kiša rominja, kao nije dugo padala ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa zar si toliko bila gladna da si i one ljepotice morala pojesti -smrcko -smrcko
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Smrcko, odavno nisam bila u tvom vrteku i jako sam iznenadjena.
Odusevljena sam tvojim cvijecem i povrcem. Imas cak i aroniju, ma ti si prava. Primjetila sam i nove dekoracije sa panjevima, fenomenalni su i ja isto obozavam panjeve. Ali one dekoracije u kamenjarima me uvijek ostave bez daha, stverno je prekrasno. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
A kisa i dalje pada u tvome kraju
![]() ![]() Ukrasne tikvice si popapala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti u moj vrt
![]() Može biti previše kiše, korijenje ne može disati. A moguće da se đubrivo ispere u dublje slojeve zemlje. Uglavnom se vidi da biljke pate, a naravno nakon ovoga će doći one strašne vrućine i sve spaliti. Tikvice su počele gnjiliti i odpadati ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajde šta se žališ
![]() Sve ti je skoro pa idealno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Partijanerice budna si
![]() Pa kad mi ti kažeš da mi vrt skoro pa idealan sad ću se ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidjela sam, ljudi, dvoje izuzetno vrijednih ljudi koji trče na mjestu i čekaju početak utrke.
Kladim se da će brzo do cilja.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
E baš si me nasmijala
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo mi nije niklo niti jedna biljčica. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko već i nemam riječi za izraziti divljenje tvom vrtu i silnom trudu. Ali se i vidi. A nasmijala si me s tikvicama.Prvo pojedeš pa pitaš je l' jestivo! A da nije? Tko bi čitao odgovor?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Moja baka ima ona i paradajza ovdje lipo iz -Konzuma-ona uzgojila crven ma crveniji ne može biti
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijepe tikvice- ima ih još?
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti u moj vrtek
![]() Na žalost samo te dvije sam dobila, ali su bile ukusne i to sirove pojedene ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
dok te ja polovim ode vrijeme, krasno ti sve
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |