Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 8081828384 272> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, pokušavam ugurati što mogu. A kad prođeš kraj Konta (al' ne traži konobara) onda ćeš vidjeti da za dihondru iam još prostora, okomito kako kaže Hoya!
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ohoho, vidim da je bilo odlično u gljivama! Baš mi je drago da ste se dobro provele i našle lovca Luku! Vidim dobar je bio i ulov šta se tiče gljiva!...najvažnije od svega je što ste preživjele "ručak" ! Ja se osobno ne kužim u gljive, jedem samo one koje mi tata donese iz šume i to se svodi na vrganje i one žute lisičke...jedino u njega imam povjerenja, ali me fasciniraju ti ljudi koji se razumiju u gljive. Smrcko je J A K O debela, naročito IZA UHA! Ma kakva je to debljina...ja sam za nju sumoborac! Naša je Smrckić baš dobra, lijepa i šlank....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya mislila sam na vas dok sam jučer i sama brala sunčanice i danas ih imamo za ručak. Super ste, baš mi je drago da ste bile skupa, pa još toliko gljiva - prekrasno. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A da mi slijedeći put upriličimo kavicu iza berbe gljiva?Pa dobre duše udijele nešto i ostalima!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam za kavicu u šumi. Samo ako nas hoće smrcko voditi.
Bralo se na livadi i u šumi - znači za sve "uzraste".
|
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko je krepao danas. MM me probudio poljubcima i kavom. Oprao suđe( ni sad ne vjerujem svojim očima) samo da ustanem iz kreveta. Znači u 9 sati sam stala na noge i do kad si me vidjela sam u pokretu. Današnje gljivarenje je bilo na 4 noge, da bi našli nešto sigurno jestivo morali smo se verat po strminama. I sad mi noge drhte.
A idemo pješice na izlet ili što? Ako vas je više moram si nabaviti dobar štap, tko će vas dovesti u red bez strogoće? Da Flavija baš sam šlang, obrazi su pred eksplozijom |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova tvoja "Scaevola aemula" me očarala, prvo sam mislila gle kak zanimljiv cvjetić ima i kako su joj latice smiješno samo na jednoj strani pale, a onda čitam dalje...... i dobijem sve odgovore.
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija, samo da opstane. Voljela bi da vam ih mogu podijeliti!
|
|
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam tu scaevolu vidjela kod još nekoga na temi....budem se sjetila, ali netko tko je "na moru" isto to ima.....
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok na moru i Silvek na kopnu!
|
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo moja nije tako lijepa kao tvoja. Bila je posađena u vrtu, pa sam je neki dan premjestila u teglu, stavit ću je na zaklonjeno mjesto, možda se održi
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je ste li što riješili sa vodom? Žao mi je da se to desilo nakon ovoga sa geodetima
|
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, idemo dalje, život je za hrabre !
Još imam snage boriti se i samoj sebi reći da smo svašta preživjeli pa da ćemo i to!
Nemoj se žalostiti - ja sam samo malo, malo tužnja nego inače!
|
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aj
de Hoya, svi smo uz tebe. Znam da je teško, ali nedaj Bog većeg zla.
.Svjesna sam toga sa su to samo riječi, a pred tobom je vrlo konkretan problem. Vjerujem da ćeš to nekako riješiti.
Lijepi pozdrav
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam što me bodrite ! |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne smiješ biti tužna, dobit ćeš bore kao ja. A baš si mi lijepa i zgodna
Svakom se to moglo desiti, na žalost i drugi članovi su prolazili kroz isti problem. Napravite to sada kako treba da se ne ponovi. Baka je spominjala duple cijevi. Je li mogla biljka probiti cijev? |
|
|
|
Flavia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya ...ja sam uvjerenja da će se to sve ipak brzo riješiti, a šta možemo...uvijek nešto iskrsne u životu...jedno prođe, drugo dođe...e pozdravio te lovac Luka....
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislila sam da je palma, ali nije jadnica ništa kriva. Cijev je ležala na jednom bezveznom, malo oštrijem kamenčiću i godinama kod svakog otvaranja vode lagano trzala i strugala po njemu. To smo tako kupili. Sad je OK, ali se pitamo koliko je takvih bezveznih kamenčića ispod ostatka cijevi.
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure gdje je nestao optimizam? lijepo kaže ret.sara "nedaj Bog većeg zla? ja sam bila bez struje 3 mjeseca zbog MM idrugih okolnosti, i opet sam proslavila rodjendan uz svijeće, vino i mjuzu s linije na baterije
|
|
Odgovori | Stranica <1 8081828384 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |