Moj senjski vrt |
Odgovori | Stranica <1 8081828384 152> |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno!
zanima me stolisnik, kad si ga sijala. ja sam ga sijala na proljeće, fino napreduje, čini mi se da za sada neme namjeru cvijetati.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja došetala do Senja, baš mi paše malo odmorit u hladu tvog vrta.
Naravno, vrt i od mene dobiva čistu peticu! |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je krasno napredovao tvoj vrt!! Baš mi se čini kao da je brat mojem vrtu jer se i moj u potpunosti promijenio otkako sam na forumu,a tako je i s tvojim senjskim ljepotanom!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za tebe i tvoj senjski vrt.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi se sviđa boraviti u tvom vrtu |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam sijala stolisnik, draga antonija, kupila sam ga, maleckog, bez cvijeta
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si čuda napravila u ovom vrtu!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saro, dugo dugo sam šetala..... čak od marta..... umorila se nisam i šetnju bi ponovila još sto puta .
Senjski vrt je predivan!! Tako ste malo dole ali se odmah vidi s koliko je ljubavi i truda sređen i kako puno vrsta biljki raste, neke niti neznam da postoje kao npr. Barbarea ..... sve je krasno ukomponirano i izabrane biljke da mogu preživjeti ljetne suše i buru.
U kratko vrijeme od vrta je nastao pravi mali botanički vrt, svi tvoji pomoćnici su prva liga .
Kućne biljke i na terasi moram isto posebno pohvaliti, sve je prepuno šarenila, sukulenti, barbarože, puzavci...... ZA SVE !!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od zadnje posjete Tvom vrtu promjene u njemu su tako velike. Sve je puno boja, sve lijepo buja i napreduje.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za tvoj senjski vrt, naravno i za tvoje vrijedne ručice. Već ti je sve drugačije nego li sam uživo vidjela, ali sad dok sam šetala sam gledala biljke koje u njemu imaš, koje se lako šire ili rasijavaju. Kakva će to dogodine biti raskoš.
Mislim da ćeš uskoro širiti vrtiće
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarice, tvoj senjski vrt uviek me vraća u djetinjstvo u kuću moje none čiji je vrt slično izgledao, predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
novi sukulent. Medin poklon s Flore: pogled sa sjevernog balkona: |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislila sam najprije dok nije bilo cvjetova da je campanula, onda da je geranij, a naš dado84 misli da je možda erodiuum, u svakom slučaju, nemam pojma otkuda mi:
procvao mi je Silvestar, jedan ali vrijedan, divna crvena boja: abutilon ima predivne listove: |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmo dalje...nekoliko novih biljaka koje sam kupila na Flori...
Phygelius rectus "Afican Queen": krasne cvjetove ima: narančasti Lychnis: "donatice", ne znam pravi naziv: slatke male bijele margaretice, Argyranthemum: |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nešto zgodno, što još uvijek ne znam što je, dobila sam od Kat.ree:
Nemisia, također novitet s Flore, još nije potpuno rascvjetana: natalijine felicije su mi procvale, jeeee: ahimenes: |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Narančaste ljepotice...Asclepias tuberosa, također s Flore:
Crossandra, isto kupljena na Flori: Lantana: |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jednostavno, uživam u lantanama:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na malom balkonu može uspješno rasti i Verbascum, iz vrtlarije BB:
nježna i prozračna astilba je procvala, također by BB: |
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo me nije bilo u tvom vrtu evo danas svratih malo a ostah baš u predivnom okruženju i mirisu tvog vrta baš sam se nauživala sve je predivno kod tebe
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je lijepo ,al ova lantana posebna !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Odgovori | Stranica <1 8081828384 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |