dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasno dadinice
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
prekrasni su ti ljiljani
![]() ![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Hej baranjko, bome kod tebe nisu došle ove pasje vrućine....sve je lipo i svježe!
|
|
![]() |
|
Ljiljuš, hvala!
Tačkaćica, i ja tvrdim da uvijek ima mjesta za još jedan! Hvala vam na posjeti!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jesu Anđelka, jesu... stigle pasje vrućine, dišemo na škrge. Hvala na lijepom komentaru!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Dadinice moja kod tebe je sve predivno,ljiljani i ruže su mi favoriti.Moram primjetiti da si se lijepo proširila,ili to tvoj beton cvate
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Jaco! I ja volim ljiljane, to su moji "vitezovi".
Je, je, malo smo se proširili ![]() Drago mi je vidjeti te ovdje
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
kada se vratim na početak teme i pogledam slike ovog dvorišta u ono vrijeme i sada, čini mi se kao da sam zalutala.
bravo dadinice za lijepe rascvjetane gredice, za neobične i mnogobrojne vrste i za sav trud koji si uložila da to sve stvoriš! ![]() |
|
![]() |
|
Draga moja Slavice, hvala ti!
![]() Zbog ovog tvog komentara sam jako ponosna na sebe. Ali, za izgled mojih gredica si velikim dijelom i ti zaslužna, strpljivo si odgovarala na bezbroj mojih pitanja, savjetovala me.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasni ljiljani i plavi lan Dadinice
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Dadinice, sve se rascvjetalo, ona žuta ne posustaje, a ljiljani su prekrasni. Terasa je |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Koliko ljiljana....
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Dadinice, volim navratiti u tvoj vrt pogotovo sada kada je sve rascvalo, lan obožavam, ljiljani su ti prekrasni. Nema dugo da sam negdje naišla na ovu pjesmu koja me podjetila na tebe, pa moram dio te jesme staviti ovdje :
Vječna je ova baranjska zemlja
Vječna ko žarkog sunca sjaj Vječna je vječna zlatna ravnica Baranja naša, voljeni kraj. ![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Tikvić
![]() Nisa ![]() Sanja ![]() Drage moje, hvala vam na posjeti i lijepim komentarima! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Draga Smail! Hvala ti na posjeti, lijepim riječima....
A posebno me dirnulo što su te stihovi jedne pjesme podsjetili na mene. Zato sam, eto ponukana tvojim postom, stavila cijelu pjesmu koju je napisao Željko S. iz Branjinog Vrha. Želim ju podijeliti sa svima , prelijepa je.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |