dadinicino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 8081828384 139> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno dadinice
|
|
Lipik
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su ti ljiljani ma nemre ti terasa bit prenapućena, uvjek ima mjesta za još samo jedan
|
|
VG
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej baranjko, bome kod tebe nisu došle ove pasje vrućine....sve je lipo i svježe!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljiljuš, hvala!
Tačkaćica, i ja tvrdim da uvijek ima mjesta za još jedan! Hvala vam na posjeti!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesu Anđelka, jesu... stigle pasje vrućine, dišemo na škrge. Hvala na lijepom komentaru!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice moja kod tebe je sve predivno,ljiljani i ruže su mi favoriti.Moram primjetiti da si se lijepo proširila,ili to tvoj beton cvate
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Jaco! I ja volim ljiljane, to su moji "vitezovi".
Je, je, malo smo se proširili Drago mi je vidjeti te ovdje
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kada se vratim na početak teme i pogledam slike ovog dvorišta u ono vrijeme i sada, čini mi se kao da sam zalutala.
bravo dadinice za lijepe rascvjetane gredice, za neobične i mnogobrojne vrste i za sav trud koji si uložila da to sve stvoriš! |
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Slavice, hvala ti!
Zbog ovog tvog komentara sam jako ponosna na sebe. Ali, za izgled mojih gredica si velikim dijelom i ti zaslužna, strpljivo si odgovarala na bezbroj mojih pitanja, savjetovala me.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni ljiljani i plavi lan Dadinice !
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice, sve se rascvjetalo, ona žuta ne posustaje, a ljiljani su prekrasni. Terasa je |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko ljiljana....
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Dadinice, volim navratiti u tvoj vrt pogotovo sada kada je sve rascvalo, lan obožavam, ljiljani su ti prekrasni. Nema dugo da sam negdje naišla na ovu pjesmu koja me podjetila na tebe, pa moram dio te jesme staviti ovdje :
Vječna je ova baranjska zemlja
Vječna ko žarkog sunca sjaj Vječna je vječna zlatna ravnica Baranja naša, voljeni kraj. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tikvić
Nisa Sanja Drage moje, hvala vam na posjeti i lijepim komentarima! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Smail! Hvala ti na posjeti, lijepim riječima....
A posebno me dirnulo što su te stihovi jedne pjesme podsjetili na mene. Zato sam, eto ponukana tvojim postom, stavila cijelu pjesmu koju je napisao Željko S. iz Branjinog Vrha. Želim ju podijeliti sa svima , prelijepa je.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Odgovori | Stranica <1 8081828384 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |