Bugičini cvjeteki |
Odgovori | Stranica <1 8081828384 154> |
Korisnik | ||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sponzorirani linkovi | ||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mari,5510 hvala na posjeti! Drago mi je da ti se sviđaju moji sukulentići.
|
||
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Bugice slike su ti odlične i tvoji cvjetići jako lijepo napreduju
|
||
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
||
iva.em
Novo sjeme Pridružen: 30 Siječanj 2015 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 42 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasne ljubicice...meni ide od ruke pelcanje,ali ljubice nece cvasti kod mene...podjelim ih i kod drugih cvatu...eto i ove zime sve sam ih podjelila...i zapelcala neke nove....nadam se cvatnji.Sukulenti su mi nova starst...Divni su vam ...nadam se da cu ja jednom imati takvu kolekciju!
|
||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
krasni sukulentici...bas su lijepi....slicnu zbirku imam i sama...uzivam u njima...
|
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kaktus, draga moja... ... posebno mi je drago kada mi navratiš, a još i kad dobijem pohvale... ... moram ti prišapnuti - nikad dosad nisam mogla tako izbliza slikati cvjetiće,a da ne budu mutni - imala sam dva fotića i mobitel, ali valjda rezolucija nije bila najbolja... kako sam krenula na posao, dobila sam od firme mobitel (madam se da ne čitaju ovo... ) koji ima kameru 5.0 i evo rezultata - konačno mogu slikati izbliza, uživati u uslikanom i to podijeliti s vama koje ste mi bile velika podrška u cvjetnim počecima i zaslužile ste samo najljepše fotkice.
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
iva, dobro mi došla! Hvala ti na pohvalama ljubičica, još su mlade pa ni kod mene ne cvjetaju, ali dočekati ćemo i to, samo treba biti strpljiv. Drago mi je da ti se sviđaju sukulentići, curke su me opasno na njih navukle... ... a prije dolaska na forum nisam uopće obraćala pažnju na njih. Sad vidim koliko su to krasne i nezahtjevne biljčice. Dobro je znati da namjeravaš sakupiti zbirkicu, a ja ću ti u tome pomoći jer proljeće je vrijeme zakorjenjivanja mladih biljčica... iako sam ja cijelu zimu pomalo u tome i vidim da uspjeva samo mora biti na toplome. Budi vrijedna i piši postove, začas ćemo se moći dopisivati na pp i moći ćeš staviti i oglase.
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Josipo, evo meni i tebe, baš mi je drago da si mi navratila. Hvala na pohvalama, polako sređujem sukulentiće da dobiju sve potrebne uvjete za rast i razvoj, mijenjam zemlju, dodajem usitnjenu ciglu (usitnjava je mm tako da je i on počeo sudjelovati oko cvjeteka... ), neke teglice su nove, a u planu je i puno više od toga... samo treba vremena da se sve sredi... da ih nema bilo bi mi dosadno cijelu zimu. Minimalno zalijevam i mogu reći da se dobro drže, jedino mi se izdužila echeveria multcaulis - pa sam je lijepo odrezala, listiće i stabiljku stavila na zakorjenjivanje i sad imam puno malih biljčica.
|
||
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jako ti je lijepo, bravo za male biljčice
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala! Vrlo sam ponosna na njih, pogotovo jer sam nova u ovome. Hvala što si mi došla!
|
||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa, da - pomalo i s puno strpljenja - što mi, moram reći, i nije jača strana... nestrpljivost je moja mana, ali polako se i ja učim biti drugačija... ako nitko, naučit će to mene cvijeće - htjela ja to ili ne. I kod mene je tijesno i snalazimo se svakako, ali valjda je tako kod svakoga sa našeg foruma.
Jedva čekam proljeće, ne samo iz ovog razloga gore navedenog... ... a snijega kao u priči...
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 8081828384 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |