DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 86> |
Korisnik | |
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako fino miriše a bogme i izgleda jako fino ,zapravo profinjeno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
swapić je savršen
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
njami......tako izgleda ovaj prefini sapun
![]() ako ti je ovo na kutiji salveta skidam kapu,još ne vidjeh takvu.....
![]() krasan swap draga
![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
a jojjjjjjjjjjjjjj
![]() ![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
hvala cure
![]() Mare.....gore salveta, sa strane i na sapunu rižin papir (nb hobby)
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Što je netko zadovoljniji svom radom, meni je tim ljepši jer ga gledam iz neke druge dimenzije onda
![]() Ja bi se naravno okrenula na trepavice da si rekla da si nezadovoljna jer je rad baš proljetno-sanjarski, milina... Scenu sa salvete si mogu zamisliti pored nekog maksimirskog jezera prije mnogo desetljeća ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Profinjeni damski poklon. To su oni starinski sapuni koje je šteta koristiti nego se stave negdje u ormar da roba lijepo miriše po njima. Moja nona je takve sapune stavljala među čokolade, tako da je čokolada imala miris po sapunu.
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Predivan, romantičan swap neznam kome se nebi svidio
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prekrasan swap, nova vlasnica će sigurno biti oduševljena.
ona salveta na škrinjici je tako divno romantična i baš je sve prekrasno. ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
šabice-i jesam oduševljena!a srce sam ja slikala,može se vidjeti u Swap i natječaji!U stvarnosti još ljepše izgledaju nego na slici-a kako tek miriši!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anđelka, ne znam zašto, ali ja oduvijek uživam u tvojim radovima. Tako mi imaš smisla za boje i motive, i to tako lijepo ukomponiraš da ti do sada nisam našla niti jedan ružan rad.
I swap poklon je također prekrasan, ali ja jedva čekam da vidim kako ćeš ukrasiti ovu škrinju...već sada guštam!!!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ideja sa sapunom originalna i sa đurđicama i ova zadnja kombinacija za swap!
I naravno,škrinju sa nestrpljenjem očekujem!!!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ovaj swapić je prava proljetna romantika-krasno!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
prekrasno
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Nije me bilo dugo,a htijela bi te pozdraviti,jer ti si redovita gošća u mojojgaleriji,a ja sam toliko toga propustila.U očekivanju novih susreta i lijepih radova pozz
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ovako je izgledala prije....
a ovako poslije (samo na žalost moje fotografske sklonosti još su uvijek katastrofa)......
ovo je sa zadnje strana
ovo je sprijeda...
iznutra......
a ovo je da vidite kolika je ta škrinja. na nju sam stavila onu malu škrinjicu koje mi obično radimo.....
škrinju sam pokušala napraviti nešto kao staru gusarsku, tako da sam je obljepila printevima starih novčanica, starih pomorskih karata, pisama i kompasima. Iznutra se nije dala pošmirglati do kraja, da se skine stara tapeta ili šta je to već bilo, a nisam smjela puno brusiti jer je drvo bilo u dosta lošem stanju, pa sam je jednostavno obljepila samoljepivom tapetom sa uzorkom drva. Eto to je to!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Ja bi sad na jedno putovanje odma, čim vidim ovakvu krasotu, a sve mi se čini da bi mogla i ka slipi putnik se ukrcat kolika je.. Svaka čast..
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
svaka cast,majstorski si ovo odradila,cestitam.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kad sam je vidila neuređenu, baš sam pomislila koje bi motive odabrala za ovo....jako mi se sviđa ova kombinacija kompasa, pisama, starih novčanica,...i zaboravila sam više šta još....al, odlično mi je odabrano za ovu škrinju.
Naravno, odlično i odrađeno! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |