Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 8182838485 165> |
Korisnik | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivna u pravu si to je bijeli abutilček
misty-da srečom obišlo nas otok, hana, frida hvala na pohvalama... |
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram vam pokazati žuti hibi i tomicu koje sam dobila od moje drage prijateljice flavie.....dala mi ih je od srca jer predivno napreduju
Flavia hvala |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zadnja je prekrasna -šlag na kraju
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa stvarno me sram kako dugo nisam kod tebe bila! Ona tvoja terasa stvarno poziva na kavu. Lijepo sjediš, piješ, a oko tebe divota. Ja bi, na tvom mjestu, svaki slobodni trenutak tu provodila.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za tebe i Flaviu
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koje bojea ova viseća fuksija ti je fenomenalna
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove panoramske su zaista dobro ispale. izgleda da si slikala pod punim suncem i zato izgledaju tako zamagljeno! Svega ima kod tebe, vrijedna bromelijo!
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nesjećam se da sam prošle godine vidjela mostić...jel to novo? |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divna panorama i hibic
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi kod tebe uvjek nekih novih egzota, prekrasno
|
|
život je more
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cveteki su ti zaista krasni - a jezerce je točka na i.
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetala sam tvojim vrtom¨!Prava cvijetna oaza.Uživala sam...Iako ne bi da izdvajam biljke,jer sve ih volim,moooooram da izdvojim fuksijePredivne su!!
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Panoramske slike su predivne. Ljepota tvog vrta prikazana je u cijelosti.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne magličaste slikice tvoje panorame su me oduševile...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni su ti cvjetići..hibi je pravi ljepotan
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista je predivan hibi, a tek fuksija vau, jako mi se sviđa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje hvala na posjeti i lijepim riječima
evo malo najnovijih slikica i hvala na posjeti mojim dragim prijateljicama...jedino mi je žao što vrijeme druženja nismo mogle provesti na terasi fuksija još uvijek cvijeta mini fuksija surfinije |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 8182838485 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |