dio mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 8182838485 119> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E sad si nam stvarno pripremila iznenađenje nakon silnog snijega. Ruže su ti prekrasne i stvarno nije važno kak se koja zove. Svaka čast snijegu, lijepi je, ali cvjetno šarenilo je ipak ljepše, naročito kad su u pitanju ruže.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky.moon,mirjam,anabistrica hvala na posjeti,ipak je sve lijepo što je priroda stvorila,jeste ponekad i neugodno,ali je zaista lijepo
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene pozdrav
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledala sinoć FTV dnevnik i mislila na tebe. Ako je centar Sarajeva onako zatrpan kako je kod tebe na brijegu?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Majko mila pa vi ste totalno zatrpani! Nadam se da vam je toplo i uživate u snježnoj idili!
|
|
život je more
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ipak ima nešto i pozitivno ,imam struju voda je zaledila pa topim snijeg i pravim kavu,svratite i vi na jednu šoljicu
Uploaded with ImageShack.us |
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana sve je dobro dok smo zdravo,grad je tek očišćen glavna saobračajnica,tramvaji još ne rade,a mi kada ćemo doći na red pitaj boga,a najavljuju nova padanja, baš smo totalno odsječeni i od komšija a kamo li od glavnih cesta,ali izdržali smo i gore u ratu,bez struje,vode,drva,hrane pa i ovo ćemo preživjeti
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro kažeš, glavno da su svi zdravi, tako je i kod nas kad ne voze trajekti, nedaj Bože da ti se nešto dogodi! Samo se grijte, brzo će proljeće!
|
|
život je more
|
|
bili cvitak
Pustio korijenje Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
cvijet treba sunce da bi bio cvijet, čovjek treba ljubav da bi bio čovjek
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala bili cvitak,čovjeku puno znače lijepe riječi,za tebe iz Sarajevaod Sarajke
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad usporedim tvoj i moj snijeg, moj je onda mala mrvica a već mi je i ovoliko malo previše.Želim ti puno sunca i da se snijeg polako otapa da ne budu poplave....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Majko mila koliko snijega,nadam se da uskoro sunce sve otopi.
Evo i kod nas u slavoniji slijedećih dana najavljuju još snijega nadam se da će pogriješiti u prognoz. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molimo Boga samo da ga ne bude previše ponovo,e onda ne znam šta dalje,i ovako je kritično
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme ovo je više snijega nego u Dolomitima...Sarajko moja držite se, bitno da imate struje i drva i naravno hrane i duhana... Voda je kažeš smrzla, ali od čistog snijega ima i vode barem za piće i kuhanje i sitno pranje...Nadajmo se da neće biti gore....
|
|
sutra je novi dan
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Odgovori | Stranica <1 8182838485 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |