Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 93> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baka,samo je jedna otvorila,a ja odmah fotić i klik
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Gioiaa hvala što si obišla moje cviće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Mira021,evo me opet,nekoliko dana isam zalazila u tvoj vrt i vidim puno novina...prvo me odusevila mirta,predivna je i bravo za tvog sina
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Anaida što ti se sviđa moj vrt,a što se tiće grmića sa rozim cvjetićima i ja sam mislila da je weigela,pa sam malo prčkala po internetu.Je da ima sličnosti,ali koliko sam pročitala weigela je listopadni grm,a moj ima lišće i zimi i malo su kožnati,kao kod zimzelenog grmlja
![]() |
|
![]() |
|
Triša hvala na posjeti,mirtama se i ja veselim,treba da narastu,tek su posađene
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mirice, mirtice su divne, a i kadulja, lavanda.... Sve mi se sviđa. Onaj grmić s roza cvjetićima - bi li to mogla biti weigela??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve je prekrasno, ali mirte, pa još u dvije boje baš su mi osvježenje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala Lantana na posjeti,laska mi kad posjednik lipog vrta navrati kod mene i u mom vrtu nađe nešto zanimljivo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ivna vjeruj mi da već dugo pratim cvijet info i da sam razgledala vaše carstvo od vrtova,to mi je bio i prilog mom učenju o cvijeću i odjednom mi je palo na pamet da se i ja učlanim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga Sara drago mi je da prepoznaješ med8teranski vrt kod mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
E sad tek niš ne kužim, kakve su onda moje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mira draga pa ti si krivo nazvala ovaj svoj vrt, imaš ti svega i svačega, ruža je krasna, mislim da imamo istu i jako mi se sviđa, neke posebne boje, mirte su super,
![]() Ivna ti si posijala sjeme mirte koja raste u prirodi, a ove su njene kultivirane ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Evo mene nakon početka, brzo ti šibaš te stranice, ne može te čovjek stići
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Mira, evi me opet ponovno u tvom" malom skromnom vrtu",
prekrasnom i mirisnom mediteranskom utočištu, koje tako lijepo i gostoljubivo, uz svima obljubljene i udomaćene kadulje, ružmarin i lavandu, ugostio i ostale krasotice. Ostići, karanfili, gazanije, iberis, oxalis,
čarobne ljetnice u cvjetnim loncima, poneki kaktusić, šarmantna palma...
raznovrsno, rascvjetano i skladno.
Ako bih u tom obilju ljepota trebala birati favorita, to bi svakako bile bijele margarete, tako nježene i profinjene i naročito tajanstveni i još nepoznati grmić koji me oduševio svojim ružičastim cvjetovima.
Uvijek uživam u tvom vrtu draga.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Kontesaa hvala na posjeti i na pohvali za moj vrt,a višnje već imaju kao što si vidila plodove u razvitku!Dobrodošla mi opet
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Sve ti je super ali ruža je ruža .Fantastična boja.
|
|
![]() |
|
Bergenia to mi je poklon od sina,najprije ljubičasta i kad je vidio da sam oduševljena onda me počastio i bijelom.Čula sam da narastu lijepi grmići!
|
|
![]() |
|
Smrčko ruža je posebna,predivne je boje i cvate mi cilo lito,hvala na posjeti!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
krenula sam od prve stranice i imaš sve pohvale za vrt i cvijećke
![]() ne znam kako ja do sada nisam prošetala njime pa ne mogu vjerovati da su kod tebe višnje već cvale ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |