dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 8182838485 222> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepe su ti narcise!! Raznolike, uz boju kuće pun pogodak... Mala sunca u dvorištu. A i katruže ti baš lijepo izviruju iz zemlje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej suseda i danas je sunce kod tebe??? U Čakovcu i kišica škropka.
Narcise su prekrasne
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Susjeda,ma nešto nalno je čvapalo,a sad sunce sije,ne može ljepše proljeće biti,ali zato je pumpa u pogonu od jutra.
Anaida,to ja namjerno posadila narcise,da budu u skladu s kućom
Anastazija,Misty,Sarice
Jagoda,nadam se da će ti se katruže lijepo primiti,i da ćeš uživati u njima kao i ja
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da ti i ja pohvalim narcise, puno vrsta i jako lijepi, definitivno sad caruju u svakom vrtu .
Ove godine i ja zahvaljujući Triši imam crveni božur
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenćice,drago mi je da ti se sviđaju narcisi,ja ih ovim ovako šarene.
Sad ćemo vidjeti čija će katruža brže napredovati,ja sam ljetos crvenu posadila.kad mene nije još cvala.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće u tvom vrtu!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u nizu da pohvalim raskoš narcisa. A čini mi se kao da si prije par dana pokazivala snijeg, a sada već divota u tvom dvorištu.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U one bijele duple narcise sam buljila jedno 5 minuta !!
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš prelijepe narcise kaktusčiću ali ovaj je fantazija
Uploaded with ImageShack.us nije čudo što je sam u sebe zaljubljen i ja bi da sam tako lijepa. |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš volim ovo vrijeme narcisa, a ovi "raščupani", bijeli i žuti su preprekrasni! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima,drago mi je da van se sviđaju narcise,one će još jedno vrijeme kraljevati u mom vrtu,a onda će kraljevstvo prepustiti pravim kraljicama.
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Narcisi su kod mene pri kraju,ali tvoji su sad na red za divljenjeI meni je zastao pogled na tvojim čuvarkućama
|
|
ivančica flower
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista lijepo cvijeće,a čuvarkuće
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira,Ivančica
Još je jedan prekrasan proljetni dan za nama,posadila sam salatu u povrtnjak,a cvijetiće sam samo slikala,i nagledavala gdje će još štogod niknuti.
Poslikala sam ovu orhideja samo da vidite kako je lijepa šarena,ima čak osam cvjetova i još će ih biti
orhideja ludisija još uvijek cvate,ima sitne cvijetiće,ali su meni jako lijepi
ružmarin podšišan da bi se više zgusnuo
Nataly,na ovog si mislila,dobio je mašnicu
ovo je moja gredica s narcisima,a kad ocvatu štafetu preuzimaju ruže
ova samonikla maćuhica raste na betonu uz rub susjedove kuće
nešto novo je počelo cvasti kod mene,tulipan i još crveni
kaktus svaki dan ima sve više cvjetića
a ovo je slika samo za Free
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Orhideja je stvarno posebna .
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim te pazi na mašnicu, nemoj da je vjetar odnese... Orhideja je |
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova ludisija je baš slatka!
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusiću, proljeće se razmahalo u tvom vrtu. Narcisi me očarali svojom ljepotom, a ni ostalo cvijeće ne zaostaje. Rado svraćam u tvoj vrt.
|
|
Odgovori | Stranica <1 8182838485 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |