OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 8283848586 374> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Važi Niho, hvala ti
|
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma super onda ali naće se još nešto
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo sličica snimljenih jučer
sedum napokon procvao, boja je baš ovakva nekakva lilasta svačega pomalo |
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok nemam ništa za dodati osim
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biće tu još svega kako si krenula vidim da ne staješ
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok da li ti ovo još cvate ona šarenolisna abelia ?
|
|
život je more
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok prekrasno je ovo "svašta" - zgodno se šareni, a tamo one krizantemice preslatka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Lantana, abelia još cvate, evo je tu na ovoj zadnjoj slici iza žute krizanteme
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko novosti u samo par dana!
Pa ne mogu ja to pratiti!
Bravisima!
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Otok....sedum je baš krasne boje....a i kamenjar ti je baš poseban! Anemona ti je savršenstvo...to je neka dupla?...a di su fotke od bijelo-zelenih tulipana koje si skoro kupila?...možda još vise na štriku za veš, a?
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je anemona je krasna i dupla, jedna jedina grančica, ali se razgranala i baš lijepo cvate.
Bijelo zeleni tulipan vidjet ćete kad pronađem kabel, a štrik je danas krcat - ali robe A novosti ima prilično, ali nešto će morati pričekati presađivanje, jer se ljetno cvijeće još uvijek neda, pa nemam kud posaditi. Jutros se cijelo jutro bavim sedumima i takvim biljčicama, ima ih svuda i svakuda pa sam ih presađivala u jedan dio vrta. Popodne na red dolaze sukulenti, koji su preko ljeta narasli i guraju se u teglicama, moram ih presaditi i dodati nove zemlje. Ove sam neki dan presadila i smjestila |
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
halo misliš li ti stati sa ovim biljkama
|
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma naravno da ne mislim stati, kao uostalom ni ti, ni svi drugi na ovom forumu
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sedumi izgledaju odlično (i više od toga!), a i ovaj srebrni grm iza njih je impresivan (takav imam i ja u posudi, sjećam se da si mi baš ti o njemu pisala kad sam ga nabavila. Mislim da je kod tebe trajnica? )
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesam Anaida, jer se svi obično prevare pa kombiniraju s nečim, a naraste dosta velika biljka. Kod mene je trajnica i to već dosta godina
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se kako si posložila sukulente....baš je lijepo!...i moram se ispričati...za clerodendrum...nije tvoj ugandese nego clerodendrum bungei....ugandese je onaj sa plavim cvjetićima što izgledaju kao leptirići! Sorry....
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad više nemam ništa iz Ugande
|
|
Flavia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, Otok...nema veze kaj nije iz Ugande..bit će već nešto drugo...evo imaš ovaj iz....bungei..šta god to značilo!!!...to ti je slično....
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako hočeš nekaj iz Ugande pričekaj proljeće pa ti pošaljem
a ovaj tvoj clerodendrum jel' miriši?
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijet miriši, a list smrdi
|
|
Odgovori | Stranica <1 8283848586 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |