Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 109>
Korisnik
Poruka
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 09:27
Prekrasne škrinjice krasnog  starinskog štiha,uljepšavaju ova surova vremena.Jako lijepo za oko ovako ujutro uz kavu.Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 09:47
Daj nataša prestani,ovo je već previše za mene.Ionako si dotakla nebo.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 10:48
savršeno!ostavljaš se svaki put bez teksta!smile120
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 12:51
predivno ,obožavam ovaj tvoj stil svaki put sve bolje i zahtjevnije a posebno se divim tvojim ručno rađenim viticama i točkicama ja nikako da uspijem dužu crtu napraviti u komadu ili iste debljine ,tebi svaka čast majstorice od vitica smile128smile128smile211
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 14:42
smile89skrinjica ti je maestralna smile141Da li je to decoupage papir ili print?
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 17:12
...doista imaš sigurnu ruku, ali i jasnu viziju onoga što radiš... u kojoj god fazi bila, svaki je rad doveden do savršenstva, pa tako i ovi posljednji... iako su mi obje kutije jednako lijepe, i oduševljava me njihova decentnost, te naročito ova podloga, kao da je drvo samo "pobajcano", posebno mi se dopala zadnja kutija upravo zbog mrežice koju si "oplela" oko motiva... vrhunski radovi vrhunske majstorice You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 17:26
Ne znam više što da kažem smile39
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:34
ove vitice sve radiš rukom? E da mi je samo znati kak smile42! Moji jadni prsti ne bi to izdržali (nemam niti živaca, a bome ni smirenu ruku) Prekrasno!
ANĐELKA
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 00:07
Opet savršena kutija s prekrasnim motivom i onim bajkovitim viticama...i kad smo već počeli zelenit od zavisti na mirnoj ruci..ona još doda i onu mrežicu.. ajme, ja to neću uspjet za 100 godina.
A tvoje kutijice su
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 08:34
smile55
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 08:58
Ovi tvoji radovi su stvarno prerasli u bezobrazluk                   vidim da sve nas a ne samo mene bacaš u bed svojim bezvremenskim radovima. Morat ću preskakati tvoju temu (otvori neku novu pa da slučajno odem u nju). Tvoje vitice su zakon ( e da su samo vitice)       
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 08:59
Evo potpisujem maredelmare u potpunosti i dodajem i svoje  smile227
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 21:15
drage moje, kao što uvijek kažem, dobar ste poticaj,vaši komentari mi uvijek puno znače, ovlim nastavljati dalje ponesena i opijena vašim puhanjem u moja leđa...
slijedi jedna škrinjica koja je namjenjena jednoj kolegici koja je poželjela škrinjicu za svoj hodnik u kojem će se uskoro nalaziti ogledalo od kovanog željeza i stalažica isto od kovanog željeza koja će stajati ispod ogledala a na njoj škrinjica... sada, koliko sam u tom uspjela, prosudite same...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 21:24
Mooooliiim????!!!!!......Šokiraš me, majke mi!
Srce mi se uzlupalo ...trebat ću izmjerit tlak!

SAMO NEBO JE GRANICA!

Ma čime si radila ove vitice, ako je kontura-srebrena nije, bar ja takvu srebrenu nisam nikad vidila????

Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 21:28
slažem se u potpunosti s Primaverom ali i sa Gogs,pored tebe,osjećam se kao prvašić koji je tek krenuo u školu,da još jedan život živim ne bih dosegle tvoje visine!smile73
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 21:36
A Nato,Nato... mogu samo citirati Maredel. Neopisivo lipo!!!

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 21:45
drage moje, predivne ste... hvala vam...
maredelmare, tako si me razgalila... nebo je ipak daleko još od mene, ali lijepo je čuti takav  kompliment...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 21:47
sad bi ti skoro rekla da prestaneš raditi škrinjice jer ljepšu od ove nije moguće napraviti. ali to nebi imalo smisla jer si to ipak ti u pitanju. ne da ti je nebo granica, nego tvojim idejama ni cijeli svemir nije dosta....

prvo naravno gledam sliku.... i prva misao: kovano željezo! onda pročitam šta si napisala i gle..... ista priča. znači što se mene tiče skroz si uspjela u svom naumu!

sad ću još malo sliniti.....smile69
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 22:09
Ajd, dobro...od čegaaaa su viticeeeee???

Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 128
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 22:25
Prekrasna škrinjica, samo mogu reč smile227
Maredelamare, preduhitrila si me sa pitanjem.. Pošto sam tu nova sve mi je tu SF, a pogotovo ako ovako DOOOOBRO ispadne..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.