natine kućne čarolije :-) |
Odgovori | Stranica <1 8283848586 109> |
Korisnik | |
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne škrinjice krasnog starinskog štiha,uljepšavaju ova surova vremena.Jako lijepo za oko ovako ujutro uz kavu.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Daj nataša prestani,ovo je već previše za mene.Ionako si dotakla nebo.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
savršeno!ostavljaš se svaki put bez teksta!
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno ,obožavam ovaj tvoj stil svaki put sve bolje i zahtjevnije a posebno se divim tvojim ručno rađenim viticama i točkicama ja nikako da uspijem dužu crtu napraviti u komadu ili iste debljine ,tebi svaka čast majstorice od vitica
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skrinjica ti je maestralna Da li je to decoupage papir ili print?
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...doista imaš sigurnu ruku, ali i jasnu viziju onoga što radiš... u kojoj god fazi bila, svaki je rad doveden do savršenstva, pa tako i ovi posljednji... iako su mi obje kutije jednako lijepe, i oduševljava me njihova decentnost, te naročito ova podloga, kao da je drvo samo "pobajcano", posebno mi se dopala zadnja kutija upravo zbog mrežice koju si "oplela" oko motiva... vrhunski radovi vrhunske majstorice
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam više što da kažem
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove vitice sve radiš rukom? E da mi je samo znati kak ! Moji jadni prsti ne bi to izdržali (nemam niti živaca, a bome ni smirenu ruku) Prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet savršena kutija s prekrasnim motivom i onim bajkovitim viticama...i kad smo već počeli zelenit od zavisti na mirnoj ruci..ona još doda i onu mrežicu.. ajme, ja to neću uspjet za 100 godina.
A tvoje kutijice su |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi tvoji radovi su stvarno prerasli u bezobrazluk vidim da sve nas a ne samo mene bacaš u bed svojim bezvremenskim radovima. Morat ću preskakati tvoju temu (otvori neku novu pa da slučajno odem u nju). Tvoje vitice su zakon ( e da su samo vitice)
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo potpisujem maredelmare u potpunosti i dodajem i svoje
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje, kao što uvijek kažem, dobar ste poticaj,vaši komentari mi uvijek puno znače, ovlim nastavljati dalje ponesena i opijena vašim puhanjem u moja leđa...
slijedi jedna škrinjica koja je namjenjena jednoj kolegici koja je poželjela škrinjicu za svoj hodnik u kojem će se uskoro nalaziti ogledalo od kovanog željeza i stalažica isto od kovanog željeza koja će stajati ispod ogledala a na njoj škrinjica... sada, koliko sam u tom uspjela, prosudite same... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mooooliiim????!!!!!......Šokiraš me, majke mi!
Srce mi se uzlupalo ...trebat ću izmjerit tlak! SAMO NEBO JE GRANICA! Ma čime si radila ove vitice, ako je kontura-srebrena nije, bar ja takvu srebrenu nisam nikad vidila???? |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se u potpunosti s Primaverom ali i sa Gogs,pored tebe,osjećam se kao prvašić koji je tek krenuo u školu,da još jedan život živim ne bih dosegle tvoje visine!
|
|
renn
Pustio korijenje Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje, predivne ste... hvala vam...
maredelmare, tako si me razgalila... nebo je ipak daleko još od mene, ali lijepo je čuti takav kompliment... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad bi ti skoro rekla da prestaneš raditi škrinjice jer ljepšu od ove nije moguće napraviti. ali to nebi imalo smisla jer si to ipak ti u pitanju. ne da ti je nebo granica, nego tvojim idejama ni cijeli svemir nije dosta....
prvo naravno gledam sliku.... i prva misao: kovano željezo! onda pročitam šta si napisala i gle..... ista priča. znači što se mene tiče skroz si uspjela u svom naumu!
sad ću još malo sliniti.....
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajd, dobro...od čegaaaa su viticeeeee???
|
|
|
|
vania
Upravo klijam Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna škrinjica, samo mogu reč
Maredelamare, preduhitrila si me sa pitanjem.. Pošto sam tu nova sve mi je tu SF, a pogotovo ako ovako DOOOOBRO ispadne..
|
|
Odgovori | Stranica <1 8283848586 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |