Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam curke
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
kantica mi je extra!
|
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
polica je divna, bravo Sarita!
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Dobro je TB rekla- a di sve nađeš?!
Jako lipa polica! Slatke mi i ružice, a i ove kockice- volim rustikalni stil, a nekako uz njega vežem i one stolnjake na kockice (kao što su ovdje tvoje zelene) |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
I meni se strašno sviđa ova tvoja polica!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
polica ti ja jako jako slatka, gdje sve nadješ.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala svima za komentare
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Divno
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prelijepo!!!
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
predivno ..... <3
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
super je vaza, a salveta prava bombona.Jesi li ovo radila kanapom?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cure hvala vam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bravo Saro, savrseno....kao i uvek.pozdrav
|
|
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
vidi se da je kod tebe već došlo proljeće,
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
DANIKA ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 37 |
bombončić
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |