dio mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 8283848586 119> |
Korisnik | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Jagoda,hvala misty -da,ali iz ove perspektive ova mi slika izgleda nestvarno ,samo da sunce izađe,odmah je čovjeku toplije i lakše
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam cijelim tvojim vrtom i ne znam što bi odvojila ili bilje rečeno koje godišnje doba, sve je prekrasno.
Sad samo čekamo prve zrake sunca da tvoja proljetna gredica s bezbroj tulipana krene |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sarajka,
To je snijeg,ajme ali ga ima,samo da ste zdravi,to je najvažnije.
Tvoje boljkice imaju bundu
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sarajka pa vi ste totalno zatrpani!
Kod nas ima nekih četrdesetak cm snijega,pa je totalni kolaps, ne mogu ni zamislit kako je kod vas. Dršte se i čuvajte se!!!!!! |
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam puno na posjeti,samo strahujemo da ne bude više padanja,kod komšije se urušio krov ,užas
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike snijega i njegovih kreacija. Ima ga stvarno previse kod tebe. Iskreno jedva cekam ovakvu veselu i sarenu gredicu uskoro. Jer boje su boje i barem je toplije
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nepreostaje ti drugo nego da strpljivo čekaš proljeće
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čekam i to jedva,pozdrav za sve vas
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledajući tvoje snježne slike ne mogu vjerovati koliko je snijega napadalo kod vas.Moram priznati da jedva čekam zatopljenje.Uživaj u kavi na toplom.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme! Pa ovo kod tebe je zaista brr. Čuvajte se! Valjda ste i psa smjestili negdje na toplo da se jadničak ne smrzne
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma i pas i maca su zbrinuti,čitav dan smo pravili prtinu do njene kolibe,a maca je u pred ulazu nemamo srca da je izbacimo vani,i ako i ona ima svije mjesto n u potkrovlju šupe za drva,svi su zbrinuti i sada samo čekamo sunce
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joj, za mene koja ne volim snjeg ovo je strava i užas . Sve je dobro dok možeš van iz kuće, ali ovako zatrpani....uf,uf. Nema druge nego strpljivo čekati proljeće i bolje dane....... Neka sve dobro prođe i vi se svi čuvajte, poozzz |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko snijega ...ajmeee ...i mom susjedu se smrznula voda ,pa doso kod nas po 6l ,a ja si mislim koliko samo snijega okolo,pa sve je to voda ...
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na posjeti,biće bolje ,čovjek se mora nadati boljem,a snijega treba podosta da bi dobio litru vode,naravno i to radimo,topimo ga pa barem imamo tehničku vodu za toalet i ostalo,a za piti prokuhavamo pa hladimo,dobro je nek samo ima struje,pozdrav za sve
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka, svi mislimo na tebe, čuvaj ti samo sebe i TM, kada dođe proljeće, brzo će se zaboraviti ovaj snijeg!!!
Divila sam se tvojim ružama, ali i panoramskim sličicama!!! I ljubavi prema nebu!!! A tvoja priča slikicama o brezi kroz sva godišnja doba, prelijepo!! Veliki pozdravčić ti šaljem |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga,zaista sam dirnuta koliko je vas iskazalo brigu za mene,za sada je najbitnije da smo zdravi,a ostalo ćemo pregrmit,ništa nije stalno pa ni ovaj snijeg,za tebe milion pusica leti prema tebi sa mog brda
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah Sarajevo....šta bi dala da mogu živjet u tom prelijepom gradu...
sarajka draga jedva čekam da se snijeg otopi pa da nam opet pokažeš svoj predivni vrt u punom sjaju |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sarajka, zaista je oko tebe sve bijelo! Ali tvoj duh i vedrina baš su mi uljepšali jutro (kad si nas na snježnu kavu pozvala ) . Mašem ti iz snježne ravnice, u kojoj je puno manje snijega!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage želim da svi skupa u zdravlju dočekamo proljeće i uživamo u našim vrtovima,pit ćemo mi kavu pravu ako Bog da ,i ovo će se spominjat da je bilo,sve vas puno , puno pozdravljam
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravooo...predivnoooo
|
|
Odgovori | Stranica <1 8283848586 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |