Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 09:35
Meni se ne dolazi prljati jok jok smile60 ja hocu samo da se sjedi u hladovini,ćaska,gricka nesto Tongue
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 09:25
Ja da mogu rado bi ti došla, no ne mogu, nemam prijevoz ....jedino da unajmim kakav helić? smile96smile96 Šalim se....LOL    
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 07:37
Hehe, malo mora biti sale :-)
Bilo bi lijepo napraviti jedan party za nas iz povrtlarske brbljaonice:-)
Ja cu ga organizirati :-)
Moze vec za mjesec dana kod mene, krece moja sadnja cesnjaka pa bi mi cUre dobro dosle :-) hehehe
Bio bi to pravi party :-)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 22:25
Buckić, sad me malo zezaš ha ?Smile   No dobro, budući da si mi baš draga, oprošteno ti je.....OsmijehJezik  A ovo s rodbinom, znam kako ti je kad se jako vežeš za drage ljude....Ja sam isto jako vezana za moje i svaki rastanak mi teško pada....

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 21:21
Hvala teta monstera ;-)
Evo sad upravo otisla muzeva rodbina u Kanadu dosli na par dana u posjetu, nakob 7g sta nisu bili, i eto sad nisu ni otiali a mi bi da opet dodu...
Muzeva mama place, mu place, i eto kad ti drage osobe. Koje su ti sve placu i kad su tuzni, naravno da tada ni meni nije lako...
Uzivala je teta u domacoj hrani :+)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 20:52
Jooj draga, ne govori tako, ako ja još nisam završila na psihijatriji, a prošla sam valjda svakakve moguće i nemoguće " životne misije ", onda sigurno nećeš ni ti tamo završiti.....Ne dao Bog !  Još si vrlo mlada i istina doživjet ćeš još svakakve dobre i one manje dobrte stvari....ali i kad padneš, ustani, otresi prašinu sa sebe, digni glavu i kreni dalje, ma koliko bilo teško....Čovjek zapravo samo tako očvrsne i postane imun na sve.....da nije tako, već bi nas mnoge ono nešto " loše " ubilo.....

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 20:47
Ah monstera sta da ti pricam...kad bih pocela o tom malom svojem zivotu od 23 g sto sam sve dozivjela...
Uopce se necu cuditi ako za 10 ak godina budem na,psihijatriji...
Svi mi nosimo svoj kriz...
Al zato su tu nase biljke, nas povrtnjak koji je zapravo doza lijeka :-)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 20:18
Originalno poslano od člana huskybucka huskybucka napisao:

Cure jeste pesimisticne i depresivne,

.......Ja sam inace pesimista, al cesto pomislim kako je cijeli nas zivot bzvz...

Da znaš draga da i ja često tako razmišljam....ConfusedConfusedConfused  ali dobro, pošto mi je danas nešto cijeli dan u banani, ne moram još i vama pokvariti večer....Vidim da imate sjetvene planove, pa ću vjerojatno i ja krenuti nešto sijati......ako ništa drugo, bar nešto za plastenik......Smile

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 19:45
Ma kazem bit ce bolje na godinu :-)
Treba sad drva spremiti, zima ce sigurno biti ostra ;-)
Ja sam danas malo prekopala gredicu za salatu, sad cekam kisu pa cu onda usitnit zemlju i posijati
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 19:34
bucka u pravu si.ja ih pokušavam odvratiti od toga,ali ne shvaćaju me ozbiljno
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 19:30
Cure jeste pesimisticne i depresivne,
Ne dajte se ;-)
Ponekad nam se neki problemi cine ogromni ali nakon sto nastane jos koji novi problem, onaj prethodni tada postaje sasvim malen...
Ja sam inace pesimista, al cesto pomislim kako je cijeli nas zivot bzvz...
Ali o tom potom..

Danas svekrca i ja ukiselile 15tegli cikle i 14 neki dan...
Papriku bi trebala kupiti za kiseljenje...
Paradajza isto nemam...
Ma bit ce bolje drugu godinu :-)
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 16:24
kod mene zemlja isto cisti beton... nisam bila ziher jel se to meni cini ili kad sam bila dijete je bilo ljeti pljuskova i kise, i vrtovi su bili zeleniji. al ocito kad i vi to primjetite ima nesto do toga. 

mogu se slikat sa jesenskom salatom i ostalim, bar dok ne padne neka kisa. ajd paradajzeki su dobro, sljive su popucale jadne od tezine, i papricice su super kad su u posudama a ne u betonu. jabuke otpadaju, fali im vode, al nema veze skupljamo ih za rakiju. tikvice su totalno jadne ove godine. 

mozda bi trebala sad pofrezat jedan dio vrta dok je suho pa onda kad padne kisa taman ce namocit sitnu zemlju?
velika gorica
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 16:13
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

Mons tek ces sada poslije tih izmijesanih osjecaja past u depresiju vjeruj LOL Kazu jesen je najlejpsa,jest,ali i najtuznija:)(moj izmisljen stih)

Ma Pustilka moja, jesen ili ne....U mom životu ima puno tuge bez obzira na godišnja doba,  vjeruj mi...Ouch

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 16:07
o wiz i ja se puno puta osjećam.ja udaram i udaram,ali ništa se ne događa.

skuhali smo 46 l paradajza i neću više previše je za nas.da ste barem bliže-ima ga ko u prići.
morat ću ga nekome utrapiti.papriku smo jeli do sada.mm danas prvi put kupio.iako je naša bila dosta dobra ova je debela i sočna.
krastavce smo brali do neki dan,ali više ih nitko i ne jede,a i počeli su žutjeti.ma da ima još pokoji.
kupus smo pojeli ,kasni još nije došao,ali ima kelja i blitve.nađe se poneka tikvica.
moram reći da mi je moj bunar spas.svaku večer napustim vode u kante i sutradan udri-zalijevaj.to što me već bole i noge i ruke nema veze.glavno da ja radim kao onaj majmun
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 16:06
evo kajćem ja da izvedem...i nema sjete i tužnih misli...slika 1269153
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 16:03
Mons tek ces sada poslije tih izmijesanih osjecaja past u depresiju vjeruj LOL Kazu jesen je najlejpsa,jest,ali i najtuznija:)(moj izmisljen stih)

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 16:00
..tako se lijeće frustracije...ak nemaš s čime, pustili da udarišš...ti ono...uzmi čelom...kažu da je tvrdo i sve razbija...hehehešala mala...al ima istine..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 15:57
 EEEeee jesi me sad........LOLLOL   sad mi se sve izmješalo..I tuga i sjeta i smjeh.....Baš neki čudan osjećaj......Ermm

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 15:56
Morat cu i ja ici tuci kamenje sa necim Big smile

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 15:52
imam..evo...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.