Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 103>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 10:48
Tenx svima.Tu mi još nije jasno što se dogodilo.Moja sestra je mislila da je Edward Škaroruki.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 23:27
Pozdrav! Imaš puno lijepih biljaka, sve pomno odabrano i sređeno a ni Pupa nije za odbaciti, obožavam mačke! Big%20smile Ja malo švrljam po tuđim vrtovima dok ne stavim svoje, samo da savladam stavljanje slikaLOL Još jednom ClapClapClap
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 10:06
Puno krasnih detalja u tvom vrtu! Prekrasno!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 10:03
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2010 u 16:09
Kiki-ko krasno ti je cvećeko, a Pupa mi je zakon! Krasna je ovak bijela, a vidi joj se u očima da je gazdarica
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2010 u 08:53
Na žalost nikada nema sjemena.Neko mi je jednom rekao da možda nisu oprašene.Tko zna,možda ih u njihovoj postojbini oprašuju kolibrići.
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 23:09
Vrt je lijepo sređen.smile112  Da li rajska ptica ima sjeme i hoće li niknuti? Prije sam pitala za mali gomoljčić smile143
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 14:26
Kupine, kupine... Fine! Rajska ptica baš takva, rajska. A patuljčići, sovice, gljivice i svi veseljaci super su slatki na ovoj gredici..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 11:27
Nemoj tako.Ono je bila plava u ogromnim količinama,a sad je minimum zelene.Usporedi fotke.Nešto mora pridržavati stvar.Ha,ha...
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 10:55
dobile su zaista zasluženi kozmetički tretmanClap.
A vidim da  svemoćne, hahaha, zelene špagice još uvijek ima dovoljno...WinkWinkWink
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 09:56
Konačno dobro orezana i sređena.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 09:39
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 09:28
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Ovo su valjda sitni rozi cvjetići.

Čak i meni koja ne volim kaktuse ovo je čarobno! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 22:16
kakav ce tek biti kad procvjeta
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 21:03
kakva krasan lepezasti kaktus sa ružičastim frčkicama!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 12:33

Ajme, kakva ti je euphorbia lactea, i moja ima taj predivni roza obrub, jedino sam čula da ne žive dugo, no, no uživaj u njoj dok je tu.

A frizura, što uopće reći - nego da je baš originalna.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 10:59
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Nova frizurica.

za ovakvu kreaciju treba imati mašte.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 09:09
Tvoj je vrt veseo kad ga tamane skakavci!Wink
A onaj kaktusić s onim roza, ne znam jesu li cvijetići,  izgleda baš krasno i zanimljivo!
Ciklamama je očito ova godina povoljna, svima cvjetaju u "nedoba" (osim meni naravskiConfused).Tvoja je krasna!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 08:51
Ponovo procvjetala

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 08:41
Nova frizurica.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.