dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 8384858687 222> |
Korisnik | |
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasnooo, počelo je!!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam što je ova bijela krasna biljčica, ali lobularia nije (lobularia je isto što i alisum i ima drugačije lišće)
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je ta bijela biljka arabis, sutra je moram obići i pomirisati dok još ima cvijet. Samo sam se izdaleka divila. Moja ima puno manje cvijeta.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo izgleda bijela ljepotica, a nadam se da ću ubrzo doći i uživo ju vidjeti i osjetiti taj opojan miris!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Definitivno je Arabis.
Gošćama
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šareno i mirišljavo je tvoje dvorište, ali onaj rascvjetani kaktus je pravi!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je prekokrasno, ali ja čekam tvoje prekokrasne ruže
Moje su se smrzle do zemlje, penjačicu Don Juan sam morala skratiti skroz do dna. Satvila sam zaštitu borove grane, ali nije pomogla |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triškica,pa naravno da nas dvije volimo kaktuseke
Srmčkica,da te utješim,i meni se smrzla penjačica Eden rose,sutra ju kopam van,i sadim Don Juan,s penjačicama imam najviše problema jer su mi na otvorenom,nema nikakve prirodne zaštite i onda mi se cijele grane smrznu.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus divno! Prkrasno ti je cvijeće!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko narcisa, prekrasno, a ovo malo lijepo bijelo i mirišljavo, kako kažeš je baš lijepo
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovaj narcis je baš poseban!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K,Monn,Misty
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemogu vjerovati kojom brzinom se sve razbujalo! prekrasno je u tvom dvorištu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok sam gledala današnje slike, mislila sam - napisat ću nevjerovatno kolikom se brzinom sve rascvalo, a evo antonija je već to napisala.
Prekrasno je sada u tvom vrtu |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tončika,Otoče hvala,vrijeme je takvo da sve naprosto buja,može se vidjeti kojom brzinom cvijeće raste,ali najavili su pogoršanje vremena,vidjet ćemo šta će tada biti. |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly,to je rododendron Wren,patuljsta vrsta oko 30cm,još razmišljam da li poslije cvatnje ga presadim u vrt ili ostavim u tegli
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka šetnja tvojim dvorištem je vau!
|
|
Odgovori | Stranica <1 8384858687 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |